Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hardware om problemen op de computer Fix
Hardware onderdelen voor de vaststelling van problemen met de computer kan vallen in twee categorieën - gereedschappen en hardware toevoegingen . De eerste categorie is vrij slank met slechts een beperkt aantal van de tools die nodig zijn voor de computer eigenaren tot het openen van een apparaat en zien wat mogelijk defect . Hardware toevoegingen aan een personal computer kan een aantal problemen oplossen van problemen met de prestaties tot chronische oververhitting . Phillips - schroevendraaier

geen stukje hardware is belangrijker voor de reparatie van een personal computer dan de Phillips - schroevendraaier . Zonder een van deze tools kun je niet een of andere vormen van computer gevallen opent , voegt bepaalde onderdelen of verwijder storing stukken hardware als een stroombron . Een schroevendraaier van dit type is met name belangrijk voor kwesties met betrekking tot laptops als de elementen van die systemen zijn volledig ingekapseld en is niet toegankelijk totdat schroeven worden verwijderd .
Kabels en Grafische Kaarten

Bepaalde hardwarecomponenten kan gemakkelijke oplossingen bieden voor computers ondervindt problemen functionaliteit wegens incompatibele of onvoldoende onderdelen . Vaak het juiste netwerk kabel , HDMI-kabel , adapter of audio /video -kabel kan een probleem op uw computer kan hebben met de verbinding met het internet of verbinden met uw televisie te repareren. Andere hardware toevoegingen , zoals grafische kaarten , kan vermogen van uw computer te upgraden voor het uitvoeren van meer veeleisende software zoals video games . Een upgrade van de afdeling grafische - kaart kan shutdowns wijten aan een overwerkte processor repareren .
Motors en koelventilatoren

De grootste bron van schade voor computers ' hardwarecomponenten is warmte . Dit is waarom bijna alle personal computers en laptops hebben fans geïnstalleerd in hen . Zelfs met een ventilator geïnstalleerd , kan warmte nog opbouwen tijdens de video -game operatie of bepaalde web - based applicaties . Het oplossen van dit probleem kan de installatie van een sterkere ventilator motor of de toevoeging van een verlangen ' chill mat . " Een chill mat is een laptopstandaard met een ventilator erin geïnstalleerd om extra koelvermogen leveren . Het verlagen van de interne temperatuur van de computer kan gaan een lange weg naar de uitbreiding van haar leven.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe de luidsprekers upgraden o…
·Hoe kan ik Graveer Kunststof M…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe maak je de computer Herken…
·Hoe u uw huis Monitor Met een …
·De impact van de Kinect over d…
·Hoe te Dye-sublimation inkten …
·Hoe maak je een MicroSD Card R…
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een oude IDE schi…
·Hoe te Scharnieren wijzigen op een Dell …
·Hoe je Werk de 1000HE BIOS 
·Hoe een printer te wijzigen van Offline …
·Hoe kan ik een Imac Ontdooi 
·Hoe maak je een virus te verwijderen van…
·Specificaties voor de Compaq CQ - 214DX 
·Hoe te Kloon een originele Xbox Hard Dri…
·Hoe maak je een Video Capture Card Probl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com