Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specificaties voor de Compaq CQ - 214DX
De Presario CQ60 - 214DX is een notebook -pc vervaardigd door HP /Compaq . Eerst uitgebracht in het begin van 2009 , de Presario CQ60 - 214DX is een standaard - sized laptop met een 15,6 - inch scherm . Van de technische specificaties zal u toelaten om de kracht , prestaties en betrouwbaarheid van een computer op basis van interne hardware van de PC en de meegeleverde software te evalueren . Processor en geheugen Specificaties

De HP /Compaq Presario CQ60 - 214DX maakt gebruik van een 2,16 GHz Intel Pentium Dual-Core Mobile T3400 processor . De processor beschikt over een 1 MB L2-cache . De CQ60 - 214DX schepen uit de fabriek met 2 GB PC2 - 5300 DDR-geheugen . Deze laptop heeft een maximale capaciteit van 4 GB , wat betekent dat eigenaren kunnen een extra 2 GB van compatibele Small Outline Dual Inline Memory Modules ( SODIMM ) , het geheugen wordt gebruikt in laptops .
Display, Graphics en Audio installeren

met een 15,6 - inch breedbeeldscherm , de monitor is voorzien van diagonaal high-definition HP BrightView technologie met een maximale resolutie van 1366 bij 768 pixels . De laptop maakt gebruik van een Intel Graphics Media Accelerator 4500M grafische kaart met tot 797 MB videogeheugen . Voor geluid , deze laptop maakt gebruik van Altec Lansing speakers en heeft een hoofdtelefoon /externe luidspreker -poort en microfoon -in aansluiting .
Opslag , drives en Networking

HP
/Compaq Presario CQ60 - 214DX beschikt over een 160 GB harde schijf draait op 5400 rpm . Met een SuperMulti 8x DVD + /-R/RW rijden , kan deze laptop zowel lezen en branden van cd's en dvd's , met dubbellaags ondersteuning voor dvd's . Voor connectiviteit , de laptop is voorzien van een high - speed 56k modem en wordt geleverd met een ingebouwde draadloze netwerkadapter bieden deze notebook IEEE 802.11b /g draadloze netwerken ondersteunen .
Fysieke specificaties en Externe poorten

Voor alle upgrades , de laptop heeft een basisgewicht van £ 6,57 . Met het deksel gesloten is , de CQ60 - 214DX staat 1.72 cm hoog , 9,9 cm diep en 14,88 centimeter lang . Met het deksel open , de laptop staat 13,8 centimeter lang . De laptop beschikt over een typisch touchpad met twee muisknoppen en scroll ondersteuning , evenals een 101 - key compatibel toetsenbord . De laptop is voorzien van drie USB 2.0 -aansluitingen , 1 VGA-poort en RJ - 11 en RJ - 45 poorten voor Internet en netwerk connectiviteit .
Power, software en beveiliging

Presario CQ60 - 214DX met een 6 - cell lithium-ion batterij en een 65W AC -adapter . Standaard besturingssysteem van de laptop is Windows Vista Home Basic editie met de SP1 upgrade . De notebook is voorzien van een 60 - dagen probeerversie van Microsoft Office 2007 Home and Student Edition en de volledige versie van Microsoft Works . Voor de veiligheid , de laptop is voorzien van een 60 - dagen proefversie van Norton Internet Security van Symantec 2009 , evenals diverse HP programma's ontworpen voor ondersteuning , computer herstel en onderhoud . Extern, de CQ60 - 214DX heeft een Kensington MicroSaver slot -poort om fysiek opsluiten van de laptop , het voorkomen van diefstal .

Previous: Next:
  laptops
·Compaq Presario 2135US Specs D…
·Mijn laptop wordt Typen Weird …
·De specificaties van een Compa…
·Hoe kan ik een laptop batterij…
·Delen van een laptop 
·Hoe maak je Power Up een lapto…
·Laptop Cooling Methoden 
·Hoe kan ik mijn laptop harde s…
·Hoe te Overseas reizen met een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat zijn Harde Schijven Samengesteld Uit…
·P - 221 Kapton Tape Specificaties 
·Hoe te Disk Drives toevoegen 
·Hoe maak je een Flash Drive Get te lezen…
·Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
·Hoe je Bluetooth hoofdtelefoon gebruiken…
·HP J4680 Office Jet-printer instructies 
·Hoe kom ik erachter mijn RAM -geheugen T…
·Hoe verander ik de geheugenkaart in een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com