Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe maak je een Flash Drive Get te lezen op XP
De meeste van de tijd , alles wat je hoeft te doen om een flash drive te krijgen om te lezen op een Windows XP-computer is aan te sluiten op de USB -poort . Een venster verschijnt en vraagt ​​wat u wilt doen - afspelen van audio , foto's bekijken , opent u een map , etc. De eerste keer dat u de drive gebruikt , moet de computer die u vertellen dat het het nieuwe hardware heeft gedetecteerd , dat Microsoft Windows XP heeft de drivers voor de flash drive geïnstalleerd en dat het apparaat beschikbaar is . Soms is het echter niet . Wat je
Microsoft USB Flash Drive Manager voor XP 1.0 ( gratis software ) op Twitter Need Toon Meer Aanwijzingen
vinden van uw Drive

Plug 1 in uw flitser of springen rijden met de computer running . De meeste flash drives hebben een licht in hen, die knippert wanneer de schijf wordt momenteel gebruikt . Het licht moet gaan knipperen en een menu moet openen dat de drive nummer identificeert en vraagt ​​wat u wilt doen . Kies " Map openen en bestanden weergeven " en klik op " OK " . Een Verkenner-venster moet worden geopend met daarin de bestanden op de flash drive . Als een van deze niet gebeurt , gaan door naar de volgende stap .

Klik 2 op "Start" en open je het menu " Programma's " . Selecteer "Deze computer " en open het. Er wordt een venster geopend met een lijst van al uw schijven. Er moet een pictogram voor uw sprongaandrijving zijn.
3

Klik met de rechtermuisknop in het venster " Drives " ( maar niet op een specifieke schijf ) . Kies 'Eigenschappen'. Een venster met de naam " System Properties " wordt geopend , met tabs aan de bovenkant en informatie over uw computer op de bodem
4

Selecteer het tabblad " Hardware" ; . Wanneer dat wordt geopend , klikt u op "Device Manager . " Vanuit het venster Apparaatbeheer , naar de map " Universal Serial Bus controllers " en klik op de " + " teken ernaast . Dit zal de submappen openen onder de map USB -controller .
5

Dubbelklik op elke USB-hoofdhub , een tegelijk . Er wordt een venster geopend voor elk. Ga naar het tabblad " Geavanceerd " in dat venster . Het tabblad macht zal u vertellen of stroom beschikbaar is voor de hub en hoeveel . Het zal u ook vertellen hoe veel havens aan de hub en welke apparaten zijn aangesloten op de USB- hub zijn aangesloten . Als er een USB- apparaat voor massaopslag vermelding in de map USB -controller , dubbelklikt u op dat ook. Ga naar het tabblad " Geavanceerd " en zien of de flashdrive wordt aangedreven .
6

Probeer andere flash drives of andere USB-apparaten , zoals de muis of een printer , om te zien of ze zich inschrijven op al de USB-poorten , met behulp van de device manager als in de bovenstaande stappen om ze te testen . Als de Device Manager bevat geen lijst van de flash drive , dan is ofwel de flash drive is defect of de USB -poort is . Als een ander apparaat of flash drive werkt op dezelfde poort , de flash drive is waarschijnlijk geen goed . Probeer de flash drive in een andere computer om te zien of het daar werkt .
7

Download de Microsoft USB Flash Drive Manager voor XP 1.0 , een gratis hulpprogramma ( zie Referenties ) dat het vermogen van Windows XP naar USB beheren verbetert poorten . Installeer de software en probeer de bovenstaande tests opnieuw om te zien of uw computer herkent de flash drive .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe je GRUB 
·Hoe maak je een harde schijf n…
·Hoe maak je een USB-stick word…
·Hoe te herstellen van een U3 -…
·Hoe maak je een Bad Flash Driv…
·Hoe maak je een grote Flash Dr…
·Hoe maak je een USB-stick in e…
·Hoe om muziek vanaf de compute…
·Hoe maak je Windows Vanuit een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Bediening van een HP 50G 
·Wat is de ADH -connector op een Asus moe…
·Mijn Lexmark x1290 Zal niet installeren 
·Specs voor een GeForce 8800 
·Hoe maak je een cartridge installeren op…
·Hoe kan ik een IR-afstandsbediening gebr…
·Wat zijn de sneltoetsen voor een HP Pavi…
·Hoe maak je een cd - rom te bevestigen o…
·Hoe maak je Sluit een microfoon aan op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com