Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Computer Port Problemen
Af en toe , havens gaan slecht of defect raken . Een corrupte driver of verouderde gegevens kunnen port problemen veroorzaken . Ook kan de computer poort problemen ontwikkelen wanneer nieuwe hardware of software met elkaar conflicteren . Defecte poorten zijn eenvoudig te vervangen , vooral als ze op een PCI ( Peripheral Component Interconnect ) -kaart . Als een van uw apparaten niet meer werkt , moet je proberen om je computer op te lossen om te bepalen wat precies het probleem veroorzaakt . Geschiedenis

meeste moderne computers
hebben verschillende havens gelegen in de voor-of achterkant van de computer . De poorten zijn ontworpen om randapparatuur , zoals printers , toetsenborden en modems verbinden . Poorten kunnen gegevens over te dragen tussen uw computer en externe apparaten .

Veel voorkomende fouten
, zoals het aansluiten van een apparaat op de verkeerde poort , kan lijken alsof de poort werkt niet goed. Hoewel sommige havens identiek kunnen kijken , moet u ervoor zorgen dat u de snoeren aansluit in de juiste poorten . Normaal gesproken worden pictogrammen aangegeven op computers en kabels te worden gebruikt als gidsen om u te helpen externe apparaten aansluiten op uw computer .
Belang

Voordat u begint het oplossen van problemen , moet u computer uit te schakelen . Zorg ervoor om te controleren of uw snoeren zijn aangesloten op de juiste poorten en trek deze stevig . Vervolgens herstart uw computer . Windows-besturingssysteem zal geen stuurprogramma's die niet goed werden geladen detecteren . Als de poort probleem niet is opgelost , moet u gebruik maken van Windows ' ingebouwde probleemoplosser om u te helpen het probleem of regel hardwarestoring identificeren .
Identificatie

Typisch kan poorten die niet goed zijn geconfigureerd of hebben een IRQ ( Interrupt Request Line ) conflict problemen met een apparaat dat is aangesloten op een USB ( Universal Serial Bus ) -poort veroorzaken . Het IRQ is een type bus signaal dat maakt hardware en software op uw computer te onderbreken , of zetten wat de CPU ( Central Processing Unit ) is bezig op te bekleden en de aanvraag.
Functie < br >

Als u hebt vastgesteld dat uw poort defect is , kunt u een nieuwe PCI-kaart om de defecte poort vervangen schaffen . Om de PCI-kaart installeert , moet u de computer zaak te openen en vervang de defecte poort . Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg de instructies . U moet ook de drivers drivers voor de nieuwe PCI- kaart bijwerken op uw computer en installeer .
Voordelen

De beste manier om de haven problemen en systeem conflicten te voorkomen is om USB-apparaten te gebruiken . Maar als je nodig hebt om een defecte poort te vervangen , het is nuttig omdat het vervangen van de PCI-kaart is goedkoper dan dat u uw hele computersysteem vervangen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te Ammoniak Schade Fix op …
·Hoe maak je verbinding een PC …
·SideWinder Pointer Speed ​​vs …
·Heb ik een headset nodig als i…
·Wat is USB Audio ? 
·Hoe maak je een webpagina Uitv…
·Wat is Lightscribe Disc Labeli…
·Hoe te Schakel Bluetooth in op…
·Hoe kan ik een Antec Wire TP3 …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Lenovo T60 ee…
·Hoe maak je visitekaartjes afdrukken met…
·Hoe maak je een HP 6515 Unlock 
·Vergelijk de Acer Aspire ZG5 aan de A110…
·Hoe te Thermal Paste Toepassen op een AM…
·Hoe vindt u het IP nummer van een router…
·Instructies om het geheugen installeren …
·Hoe te 2GBs in een Acer Aspire 5630 inst…
·Hoe je Extra Padding In een Zak van de C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com