Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Zijn harde schijven met 32Mb Cache het extra geld waard ?
Bij de aanschaf van een nieuwe harde schijf voor uw computer , zijn er meerdere factoren te overwegen met inbegrip van zowel de capaciteit van de harde schijf en de grootte van de cache . Weten wat de grootte van de cache is en hoe het voordelen u kunt helpen beslissen of de harde schijf is de moeite waard . Hard Drive

Een harde schijf
is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer , het is alleen verantwoordelijk voor het opslaan van al uw gegevens , met inbegrip van software -programma's en het besturingssysteem . De belangrijkste selling point van de meeste harde schijven is hoeveel data ze kunnen opslaan in termen van gigabytes of terabytes . In het algemeen , hoe hoger het aantal bytes , hoe meer gegevens je harde schijf kunt opslaan . Een terabyte is gelijk aan 1000 GB dus , per definitie , zelfs een 1 TB harde schijf is groter dan elke gigabyte schijf .
Cachegrootte

Samen met hoeveel gegevens de harde schijf kan houden , de grootte van de cache is belangrijk - belangrijker in sommige gevallen dan in andere. Enkele veel voorkomende cachegrootten omvatten 8MB , 16MB , 32MB en 64MB . De cache werkt als een buffer , waardoor de harde schijf gegevens tijdelijk worden opgeslagen . Hierdoor kan de harde schijf om toegang te krijgen tot opgeslagen gegevens snel en zonder te vertragen uw computer te zoeken. Net als de hoeveelheid data van een harde schijf permanent kunnen houden , is de hoeveelheid gegevens die de cache kan houden genoteerd op een nieuwe harde schijf van specificatie sheet of doos .
16MB Vs . 32MB

Het verschil in snelheid tussen een 16MB en 32MB cache- grootte varieert op basis van een aantal verschillende factoren . Het gebruik van de harde schijf is een bepalende factor . Iemand die zware videobewerking doet zal merken een lichte toename in snelheid als afbeeldingen laden vanaf de harde schijf sneller met de 32MB cache . De verschillen in de cache ook afhangen van de harde schijf en het merk , het is niet ongewoon om te zien harde schijven met een 16 MB cachegeheugen presteren dan een harde schijf van een ander merk met een 32MB cache . Uiteindelijk is het verschil tussen een 16 MB cache en een 32 MB cache variesdepending op het merk , maar in het algemeen een 32MB cache is superieur .
Is It Worth It ?

vraag " is het de moeite waard ? ' zoals dit geldt voor een formaat 32MB cache in vergelijking met een 16MB cache is subjectief en verandert van persoon tot persoon . Als je iemand bent die terloops de computer gebruikt voor surfen op internet , e-mail en andere lichte taken , een cache-grootte toegenomen is over het algemeen niet de moeite waard. Echter, als u iemand bent die de computer gebruikt voor zware taken zoals videobewerking of computer game gebruik , een cache-grootte toegenomen , wat resulteert in sneller laden , kunt u profiteren . Bedenk echter dat de voordelen niet substantieel gaande van 16MB naar 32MB cache .

Previous: Next:
  Computer Drives
·How to Get HBO Channel Gespeel…
·Snelle manier om bestanden van…
·Hoe kan ik een NTFS-volume def…
·Hoe te Softphones configureren…
·Welk type van de instrumenten …
·Pulsed Neutron Gereedschap 
·Hoe kan ik foto's op Vtech Lap…
·Het verwijderen van een Hewlet…
·Voordelen van de interactieve …
  Related Articles
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi of 3G ind…
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dual Core Processor Opti…
·Hoe te formatteren een 4Gb MicroSD Card 
·Hoe te vertellen als een USB-poort is sn…
·Hoe bouw & Pas een laptop Online 
·Instructies over Boeken lezen met een Ki…
·Communiceren met Serial PC 
·Laptop Charger Tips 
·Kan een nieuw moederbord Gezet in een la…
·Hoe PC Boards Recycle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com