Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Welk type van de instrumenten worden gebruikt om een Tsunami Meet
? Een tsunami is een golf of golven veroorzaakt door een grote verplaatsing van het water . Tsunami meestal voorkomen in grote wateren zoals oceanen , maar kunnen ook optreden in meren . Ze kunnen worden gevormd als gevolg van grootschalige natuurlijke gebeurtenissen zoals aardbevingen , vulkanen of massa bodembeweging . Sea Level Station

zeespiegel station is een belangrijk instrument om een ​​tsunami te meten . Het geeft een duidelijke en nauwkeurige indicatie van de zeespiegel verandert . Het systeem is gekoppeld met andere stations binnen het gebied , zodat informatie kan worden verzameld over de grootte van de tsunami , de afstand en de snelheid waarmee het is reizen . Voor de analyse van de nabijgelegen potentiële tsunami , zullen monsters moeten per seconde worden genomen . Voor de analyse van verre tsunami , worden monsters om de 15 minuten genomen . Deze informatie wordt vervolgens verstuurd naar een centrale gegevensverzameling center .
Ocean Bottom Instrument

The Ocean Bottom Instrument meting bestaat uit een klein apparaat op de bodem van de oceaan . Deze kunnen kilometer van de kust worden gevestigd , alleen verbonden door een kabel . Deze apparaten kunnen worden gebruikt om vele verschillende factoren die de vorming van een tsunami kan markeren meten . Sensoren kunnen veranderingen in zeewater druk te meten , waardoor er grotere activiteit aan het oppervlak . Monitoren kan ook meten trillingen en vervorming op de zeebodem in de vorm van aardbevingen of vulkanische activiteit , die op zijn beurt een tsunami kan veroorzaken .
Deep Ocean Beoordeling en rapportage van de tsunami

The Deep Ocean Beoordeling en rapportage van de tsunami , of DART , is een instrument dat de veranderingen in de zeespiegel meet . Het instrument bestaat uit een apparaat op de zeebodem en een boei op het wateroppervlak . De inrichting wordt op drukverschillen op de zeebodem , dat vervolgens aan de boei op het oppervlak en op een centrale meldkamer worden verzonden meten . Dit instrument wordt gebruikt voor de vroege detectie van tsunami , het kan meten zeespiegelveranderingen van 0,4 inch
Satellieten


Moderne technologie ontwikkeld die in staat is . het detecteren van tsunami's uit de ruimte . Satellieten kunnen meten zeespiegelverandering met een nauwkeurigheid van 2 inch. Echter , de technologie is momenteel niet geschikt voor gebruik als een instrument om een tsunami als gevolg van de uitgebreide afstanden die te meten . De satellietgegevens neemt een aantal uren aan het controle centrum te bereiken , te lang voor een effectieve tsunami waarschuwingssysteem .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Problemen in verband met de CM…
·Hoe je SATA Drivers In XP 
·Hoe te upgraden van Socket 423…
·Problemen met de Nextbook2 
·Hoe te Electronic Components G…
·Hoe te Huur DVD films af te sp…
·Hoe maak je een HID lezer Wire…
·Snelste Compact Flash Cards 
·Hoe maak je een Giga Pocket -t…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Eee PC 901 Restore 
·Specs van de OptiPlex GX240 
·Hoe maak je verbinding een Cintiq 21UX o…
·Welk type van de processor moet ik krijg…
·Hoe aan een andere persoon 's Document H…
·Hoe maak je een Canon PIXMA MP160 printe…
·Hoe het toetsenbord te verwijderen op ee…
·Specificaties voor een Toshiba T200CS 
·Hoe de hoofden resetten op een CX4800 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com