Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je verbinding een Cintiq 21UX op een Imac
De Cintiq 21UX combineert de functionaliteit van een grafisch tablet en een extern scherm in een enkel apparaat, dat gebruikers in staat stelt om neer te kijken op hun handen terwijl ze werken , voor een meer intuïtieve tekening ervaring . De 21UX is compatibel met Macintosh-computers , maar sommige modellen ( zoals de iMac ) missen de DVI-poorten die nodig is om direct de randapparatuur aansluiten . Gelukkig kunt u nog steeds gebruik maken van uw Cintiq met deze computers door het gebruik van speciale adapters , het proces betrokken is zeer eenvoudig . Wat je nodig hebt
Mini DisplayPort-naar -DVI-adapter
DVI - D naar DVI - I adapter
Toon Meer Aanwijzingen
Installatie
1

Zet de iMac en zet de computer totdat het achterpaneel is gelet . Onderzoekt de rij van interfacepoorten zich in de linkerbenedenhoek . Sluit de Mini DisplayPort-naar -DVI- adapter aan op de Mini DisplayPort ( de tweede poort van rechts ) . Terug de computer naar de oorspronkelijke positie . Kopen van 2

Steek de Cintiq 's DVI-I- connector in de DVI - D naar DVI - I adapter werd geleverd bij het apparaat . Gebruik schroeven van de connector om deze op zijn plaats vast te zetten. Steek het andere uiteinde van de DVI - D naar DVI - I adapter in de Mini DisplayPort-naar -DVI-adapter .
3

Sluit de Cintiq het netsnoer aan de voedingsadapter . Sluit de voedingsadapter aan op de Cintiq de DC -ingang . Steek het andere uiteinde van het netsnoer aan op een nabijgelegen stopcontact . Onderzoekt de voorzijde van de Cintiq en vind de schakelaar bij de bovenste rand van het apparaat ; . Zet de schakelaar in de " aan" positie

Schakel de iMac en log in op uw besturingssysteem 4 systeem normaal. Open het menu "Apple " , gelegen in de linker bovenhoek van het scherm . Selecteer de optie genaamd " System Preferences . " Klik op het pictogram " Displays " en beeldscherminstellingen Cintiq aan te passen zoals gewenst .
5

Sluit de Cintiq de USB- kabel aan op een ongebruikte USB -poorten van uw iMac . Plaats de installatie-cd die meegeleverd met uw Cintiq kwam . Start de applicatie met het label " INSTALL " en volg de instructies op het scherm .
6

Open het menu " Apple " en terug te keren naar de " System Preferences "-scherm . Selecteer de optie label " WACOM-TABLET . " Onderzoekt de onder " Tools" vermeldingen en klik op het pictogram " Grip Pen . " Ga naar het tabblad " kalibreren . " Klik op het pull - down menu label " Monitor " en selecteer " Cintiq 21UX . " Klik op de knop " Kalibreren. "

Grip 7 van de Cintiq pen tool en gebruik de punt van de pen te klikken op het vizier zoals ze verschijnen op je scherm . Klik op ' OK ' als u tevreden bent met de resultaten van de kalibratie .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe om muziek vanaf een comput…
·Verschil tussen Digitizer & Sc…
·Hoe maak je een Gateway DX4710…
·Wat is UltraNav voor Lenovo la…
·Hoe maak je toestaan ​​een Blu…
·Verschillende soorten VGA Slot…
·Hoe te Overhead transparanten …
·Hoe kan ik SMS kopiëren van i…
·Soorten connectoren op een toe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te exporteren naar YouTube Van Apert…
·Computer System Input Devices 
·Hoe kan ik een boek in Kindle -formaat V…
·Hoe maak je een DBF- bestand herstellen 
·Hoe maak je een beschadigde schijf herst…
·EasyCap Alternatieven 
·Het automatisch laden van een schermtoet…
·Hoe maak je een inkt Microchip Repair vo…
·Hoe maak je een CD die ik in een Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com