Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Computer System Input Devices
Computers gebruiken verschillende input devices om informatie te verwerken van een gebruiker , maar weten welk apparaat je nodig hebt is de sleutel tot het kiezen van welk apparaat het beste zal werken . Computers kunnen verwerken van meerdere types van gegevens via het juiste apparaat . Aanwijsapparaten

Cursorbesturingsapparaten
zijn bedoeld om de positie van de cursor op het scherm te manipuleren . Muizen zijn de meest voorkomende , maar kan eenvoudig joysticks en pointers dezelfde functies bieden . Het vermogen om de positie te manipuleren op uw scherm geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de gegevens door het nabootsen van je fysieke bewegingen met het apparaat door een verandering in de positie van de cursor op uw computerscherm . Functionaliteit is uw primaire zorg bij het selecteren van een aanwijsapparaat en een aantal van deze apparaten bieden een groot aantal knop ingangen voor complexe gebruik .
Toetsenborden

Dit zijn de basis-en meest voorkomende computer invoerapparaten en zijn verantwoordelijk voor het verzenden van tekst- naar uw computer . Aanvullingen op sommige toetsenborden hen in staat stellen om de computer geluid -en videobestanden te controleren . Gebruiker comfort en gemak zijn twee problemen bij het kiezen van een invoerapparaat , zoals het kiezen van een bedrade of draadloze versie .
Afbeelding Input Devices

Apparaten
zoals digitale video camera's en digitale camera's kunt u opgeslagen beeldbestanden uploaden naar uw computer . Webcams bieden real - time video uploaden, het aanbieden van online face- to-face chatten opties . Veel apparaten ontworpen rond deze effecten bieden diverse gespecialiseerde diensten zoals medische beeldvorming , video- conferencing en barcode scanning in de winkels . De beeldkwaliteit varieert tussen apparaten .
Audio Input Devices

Ontworpen om geluid in een bestandsformaat vangen of verzonden via het web aan anderen , audio-ingang apparaten bieden geluid voor virtuele gesprekken . Audio-uitgang apparaten link naar deze invoerapparaten om een vlotte communicatie te vergemakkelijken .
Composite Input Devices

combineren van twee of meer andere invoerapparaten , composite input devices zorgen voor meerdere functies en extra controle . Videospelletjes samengestelde apparaten in hun spel controles en , zoals spelletjes ingewikkelder , dat doen hun input devices . De klassieke video game controller banden pointer ingang met toetsenbord , waardoor gebruikers de richting op het scherm te manipuleren tijdens het invoeren van specifieke toetscombinaties .
Vrij verkeer Input

Deze apparaten gebruik camera die beweging te volgen in een bepaald gebied . Dit zorgt voor real - time tracking van de beweging en het modelleren van verkeer binnen een gebied . Filmproductie gebruik van deze techniek maakt bij het filmen tegen een blauw scherm .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe Hook Up hoofdtelefoon in W…
·Hoe maak je een webcam gebruik…
·Hoe kan ik een extern scherm D…
·Hoe te Boot Up met een externe…
·Hoe te Microfoon Jacks Test 
·Verschillende VGA adapters 
·Hoe te verbinden de Latitude D…
·De definitie en doel van trill…
·Hoe installeer ik de LifeCam V…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
iPad Systeemvereisten 
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
  Hardware Articles
·Externe harde schijf Eigenschappen 
·Hoe je alle printers te verwijderen van …
·Hoe te Disk Write Speed ​​Test 
·De beste Computer Case Fans 
·Overclock instellingen voor de 6600GT 
·How to Get Rid van GRUB op een Slave HD 
·Gateway DX4710 Specificaties 
·Hoe een Latitude C640 's harde schijf up…
·Hoe Apple Genius Gebruik Zonder Account 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com