Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te upgraden van Socket 423-478
De CPU ( Central Processing Unit ) vervult essentiële logische en wiskundige bewerkingen uit te voeren van een computerprogramma is set van instructies . CPU's , of verwerkers , aansluiten op de computer via een processor socket geïntegreerd in het moederbord . Socket 423 verwijst naar de CPU- socket is ontworpen voor de eerste generatie Pentium 4 processors . Intel vervangen Socket 423 Socket 478 minder dan een jaar later , als gevolg van de kloksnelheid beperkingen van de hardware . Socket 478 -technologie mag processors tot 2,0 gigahertz - snelheden overschrijden . De PowerLeap PL - P4 /N kunt u uw moederbord upgraden van socket 423 naar socket 478 zonder vervanging van de hardware ( behalve de processor zelf ) . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
PL - P4 /N
Koellichaam en ventilator
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit . Koppel de voedingskabel , muis , toetsenbord , monitor en andere apparaten uit het panel apparaat zich aan de achterkant van het systeem .

Druk op de power-knop om het moederbord van elektriciteit af te voeren 2 . Verwijder de schroeven aan de achterkant van de zaak om het deksel los te maken .

Dia 3 van de dekking van de behuizing . Raak het chassis om uzelf te aarden . Verwijder de stroomkabel die van de ventilator op het moederbord . Maak de bevestigingen die de heatsink op zijn plaats .

Wiggle 4 de heatsink heen en weer om de thermische binding tussen de heatsink en de processor los te maken . Verder te wiebelen het koellichaam als je het optillen van de processor .
5

Til de hendel waarmee de processor naar de socket . Til de processor rechtstreeks tot aan de randen vast .
6

Verwijder de PL - P4 /N uit de verpakking . Line-up van de pennen van de converter met de gaten in Socket 423 . Plaats de PL - P4 /N direct op de processor socket . Laat de omvormer niet forceren op het stopcontact , maar alleen past in een richting
7

Duw de hendel naar de converter vast te zetten . . Sluit een uiteinde van de PL - P4 /N stroomkabel naar een vier - pins randapparaat stroomconnector uit de voeding .
8

Sluit het andere uiteinde van de voedingskabel aan op de stroom sleuf op de Socket 423 - naar - socket 478 converter . Til de hendel op de converter .
9

Verwijder de Socket 478 -processor uit de verpakking . Breng de pinnen aan de onderkant van de processor met de uitsparingen in de converter .

Plaats de processor 10 direct op de omvormer . Raak de pinnen op de processor niet aanraken ; omgaan met de CPU aan de randen
11

Duw de hendel aan de nieuwe processor op zijn plaats vast te zetten. . Breng een schar van thermische verbinding aan de bovenkant van de processor . Gebruik een visitekaartje aan de koelpasta langs de gehele bovenkant van de processor te verspreiden .
12

Gebruik een wattenstaafje om schoon te maken elke koelpasta vast aan de randen van de processor .

lijn 13 van de heatsink en de CPU- ventilator met de beugel . Plaats de heatsink en cpu fan direct op de top van de Socket 478 processor .
14

Installeer de bevestigingen aan het koellichaam aan de heatsink en cpu fan op zijn plaats veilig te stellen .
15

Sluit het ene uiteinde van de kabel van de ventilator aan op een vier - pins randapparatuur kabel afkomstig van de voeding . Sluit het andere uiteinde aan op de CPU-ventilator kabel .
16

Sluit de monitor, het toetsenbord , de muis en het netsnoer aan de achterkant van het systeem . Zet de computer aan om de converter te testen . Schroef de zaak terug op de computer en sluit alle apparaten aan de achterkant van het systeem .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Computer Access Krijg tot …
·SATA - naar - IDE PCI-kaarten 
·Hoe te installeren XMBC op een…
·Hoe de overlay op een WinDVR 3…
·Het wijzigen van de primaire e…
·Hoe het opzetten van VMware In…
·Hoe te openen een 160 GB Weste…
·Hoe je het wachtwoord op een N…
·Hoe maak je een Wi - Fi Webcam…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop 's Memory Test 
·Hoe de Dell Dimension Gebruik 3000 als e…
·Hoe maak je een iPad Expandable Zorg 
·Hoe te initialiseren My Drive 
·Hoe te lokaliseren de Grootte harde schi…
·Hoe Juiste Geheugen te vinden voor Uw co…
·Lijst van Laptop Components 
·Hoe kan ik vergelijken AZERTY Vs . QWERT…
·Computer Fan Diagnostics 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com