Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te formatteren een 4Gb MicroSD Card
Een MicroSD ( " Secure Digital " ) -kaart is niet anders dan zijn andere dan de fysieke grootte grotere broers . Het formatteren van een 4 gigabyte ( GB ) MicroSD-kaart kan worden gedaan op elk apparaat dat de kaart kan accepteren , bijvoorbeeld een digitale camera of op een computer als een MicroSD-kaart adapter wordt gebruikt . De procedures zijn eenvoudig , gebruik opgenomen programma's die niet hoeft te installeren of betaald en zal het apparaat of de computer van de MicroSD-kaart is aangesloten op een of andere manier niet schadelijk . Wat je nodig hebt
MicroSD -kaartlezer
PC
Mac
Digitale camera
Toon Meer instructies
formatteren Een 4GB MicroSD-kaart op een Mac
1

Plaats de microSD- kaart in de sleuf op de microSD-kaartlezer . Steek de MicroSD-kaart lezer USB -stekker in een USB-poort op een Mac-computer . Dubbelklik op de Utility- programma Disk dat wordt geleverd met de Mac OS X-besturingssysteem en is in de map "Application " . Kopen van 2

Klik eenmaal op het pictogram van de MicroSD-kaart in de linker kolom van hoofdscherm van het programma Schijfhulpprogramma . Klik op het tabblad "Wissen " aan de bovenkant van het scherm van het programma . Selecteer " MSDOS - FAT " of "Mac Extended " van de "Formaat " drop - down menu in het midden van het scherm van het programma , zodat de MicroSD- kaart kan worden gebruikt met computers .
3

Klik op de "Erase " knop aan de onderkant van het scherm van het programma . Klik op de " Erase " knop op de bevestiging pop - up venster . Wachten als een voortgangsbalk vult van links naar rechts aan de onderkant van het venster van het programma .
4

Klik op de knop " Eject " aan de bovenkant van het scherm van het programma zodra de voortgangsbalk is volledig ingevuld . Sluit het programma Schijfhulpprogramma .
5

Verwijder de microSD-kaartlezer USB-kabel uit de USB -poort op de Mac . Trek de MicroSD-kaart uit de sleuf op de microSD-kaartlezer .
Formatteren Een 4GB MicroSD Card Op een digitale camera
6

Open microSD-kaartslot van de digitale camera 's . Plaats de 4 GB MicroSD-kaart in de kaartsleuf . Schakel de digitale camera .
7

Druk op de " Menu" knop . Navigeer naar "Instellingen ". Selecteer " Formatteren " in het "Instellingen" icoon .

Klik 8 op de knop "Formaat" . Klik op "Ja " in het bevestigingsvenster dat verschijnt .

Wacht 9 als de digitale camera formaten de 4GB MicroSD-kaart . Druk op de " Menu" knop wanneer er een pop - up venster dat de opmaak is gedaan ( meestal tussen de een en twee minuten ) .

Turn 10 de digitale camera uit .
< br > formatteren Een 4GB MicroSD kaart op een PC
11

Plaats de MicroSD- kaart in de sleuf op de microSD-kaartlezer . Steek de MicroSD-kaart lezer USB -stekker in een USB-poort op de PC .
12

naar "Start ", " Deze Computer " en " apparaten . " Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de MicroSD-kaart Go dat is in de middelste kolom onder " verwisselbare apparaten en opslag . "
13

Selecteer " Eigenschappen" uit het pop - up menu . Selecteer het tabblad " Opmaak " aan de bovenkant van het venster dat verschijnt .
14

Klik op het vakje " Snel formatteren " op het raam . Selecteer " FAT32 " uit het " Format type" drop- down menu op het raam zodat de MicroSD- kaart kan worden gebruikt met computers .
15

Klik op de knop " Start" aan de onderkant van het venster . Wachten als een voortgangsbalk aan de onderkant van het venster vult van links naar rechts . Klik op de rode " X " in de rechterbovenhoek van het scherm zodra de voortgangsbalk volledig is ingevuld
16

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de MicroSD- kaart die op het bureaublad . Selecteer " Eject " uit het pop - up menu .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Single - Port versus dual-port…
·Hoe kan ik een computer die va…
·Hoe kan ik een laptop 's AC Ad…
·Wat is een digitale Kiosk 
·Hoe te installeren Twee Sata H…
·Hoe te herstellen van een DIM …
·Kan ik foto's opslaan op een D…
·ISO-normen voor Microchips 
·De componenten van een compute…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP Pavilion dv5 - 1253cl Specificaties 
·Hoe maak je een ATX voeding installeren …
·Hoe Computer Memory begrijpen 
·Hoe kan ik een Dell Latitude D600 Restor…
·De kenmerken van de moderne Processor 
·Hoe maak je verbinding maken met draadlo…
·Specs voor een HP Compaq Presario V3015N…
·Hoe maak je een Nikon LS2000 scanner Dia…
·Hoe maak je een Canon MP210 Print Zorg W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com