Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn computers Gebruikt voor in Space
? Velen denken van een ruimtevaartuig als een ultramoderne voertuig geladen met de nieuwste in de moderne informatica dat huishouden computers te schande . Echter , vanwege de moeilijkheid van computerprogramma hardware in het vacuüm van de ruimte en de zeer beperkte hoeveelheid beschikbare energie aan boord van een ruimtevaartuig , ruimte meeste computers zijn eigenlijk eenvoudig en decennia oud , maar de eenvoudigste uitvoering van de functies . Shuttles /Raketten

De schepen zelf te gebruiken computers voor begeleiding , maar de verwerking chips zijn eigenlijk heel traag . Aangezien een ruimtevaartuig computer hoeft niet veel snelle berekeningen te doen - net genoeg om zich te houden aan een algemeen accurate koers naar de ruimte - het is niet een krachtige chip nodig . In feite , een high - speed processor zuigt veel energie , dat is kostbaar op ruimteschepen die beperkte ruimte voor de opslag van energie te hebben en moeten allemaal van het aan andere taken te doen .
Space Probes

Ruimte sondes
gebruiken computers om wetenschappelijke gegevens te verzamelen , te verwerken en op te slaan . Ze maken een moeilijk probleem omdat de computers ze gastheer warmte die niet kan worden gedissipeerd door ventilatoren of vloeistofkoeling in het vacuüm van de ruimte . Veel sondes gebruiken oude tape drives voor data-opslag , zoals de meeste moderne harde schijven niet zal werken in de ruimte .
Satellites

Satellieten
gebruiken ook fundamentele computers voor begeleiding en andere basistaken , zoals de meeste van de technologie is in hun sensoren en antennes . Bedrijven zijn meer bezig met de betrouwbaarheid van een satelliet en niet willen hebben om het te vervangen door een computerstoring , en liever de meeste rekenkracht te hosten op de grond . Echter , als de kosten van de lancering van satellieten druppels , kunnen bedrijven kiezen voor een grotere rekenkracht op een satelliet in de toekomst , wat leidt tot de ruimte - gebaseerde data servers , bijvoorbeeld.
Crews
< br

International Space Station bemanningen > gebruiken moderne laptop computers voor een aantal verschillende taken , zoals het laadvermogen beheer , navigatie , avionica en ondersteuning . Met ingang van maart 2011 , het ruimtestation had 119 laptop -computers , die een verscheidenheid van platforms bedienen . De laptops duren meestal ongeveer drie of vier jaren . Het krijgen van nieuwe laptops kan een lastige en dure propositie zijn, omdat het testen van nieuwe hardware voor de ruimte en het leveren van het aan het ruimtestation zijn tijdrovende processen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Waarom is Optical Storage duur…
·Hoe te formatteren SanDisk Ext…
·Hoe maak je een afbeelding van…
·Hoe maak je een Western Digita…
·Hoe maak je verbinding een TV …
·Wat is een USB Bluetooth Dongl…
·Hoe maak je een SD-kaart gebru…
·Hoe te Faxen DSL Stuur 
  Related Articles
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Fujitsu laptop 
·Hoe maak je een Compaq Internet- toetsen…
·Hoe maak je een ThinkPad G40 Hard Drive …
·Epson Rx680 Vs . Rx595 
·Hoe kan ik VHS Tapes omzetten naar MPEG'…
·Wat is het verschil tussen een Clean & D…
·Soorten DVD branders 
·Over een offline ononderbroken voeding 
·Hoe om dvd's verwijderen op een Samsung …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com