Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Electronic Boards
printplaten zijn essentieel voor moderne elektronica . Soms ook wel printplaten , ze elektronisch circuit componenten aansluiten via verkoperd " draden . " Oudere elektronica punt naar punt bedrading dat de vereiste geschoolde arbeidskrachten , maar printplaten worden geassembleerd met geautomatiseerde processen . Productie

De printplaten zijn gemaakt van glasvezel omdat het hoge sterkte , laag gewicht en hoge weerstand tegen lekstroom , hoewel andere basismaterialen gebruikt worden voor gespecialiseerde toepassingen . Een dunne koperlaag aangebracht op een of beide zijden van het bord gedrukt draden of sporen , gevormd door een foto - etsproces . Een lichtgevoelige chemische stof wordt aangebracht op de metaalfilm . Een masker gaat op de top en het wordt blootgesteld aan licht , chemisch veranderen van de blootgestelde gebieden en waardoor ze worden verwijderd .
Enkelzijdig Boards

De eenvoudigste printplaten hebben sporen op slechts een kant met gaten geboord voor component montage . Componenten worden meestal gemonteerd aan de andere kant van de sporen . Leads zich door de raad van bestuur voor het solderen . Enkelzijdige borden zijn makkelijk te maken , en in feite , sommige zijn huisgemaakt . Ze zijn goedkoop in vergelijking met dubbelzijdige en multilayer boards . Maar hun lage component dichtheid beperkt hun gebruik van eenvoudige schakelingen , omdat complexe onhanteerbaar groot zou zijn .
Dubbelzijdig Boards

Dubbelzijdig borden
hebben sporen aan beide zijden . Dit biedt een voordeel ten opzichte enkelzijdige borden als het ontwerp kan zowel compacter en complexer . Component lay-outs moeten zorgvuldig worden benaderd om capacitieve koppeling van hoogfrequente signalen te voorkomen . Dit gebeurt wanneer twee geleiders zijn gescheiden door een dunne isolator , die een condensator . Radiofrequente signalen kunnen oversteken tussen de geleiders , vernederende circuit prestaties of het veroorzaken van andere storingen . Deze platen zijn slechts marginaal moeilijker te produceren dan enkelzijdige borden .
Multilayer Boards

Gelaagde platen
zijn gebouwd met lagen van interne geleiders . Diverse glasvezel platen worden bij elkaar geklemd , een boven de andere, om de laatste plank te vormen . Doorgemetalliseerde gaten zorgen voor verbindingen tussen lagen . Deze vergaderingen vereisen precisie en complexiteit die alleen kan worden bereikt met computer - aided design . Zoals met dubbelzijdige borden , is er een mogelijkheid dat de capaciteit zal echtpaar signalen in een meerlagige boord . Maar hun voordeel is een aanzienlijke grootte en het gewicht te verminderen , een voordeel dat essentieel is voor de moderne elektronica .
Flexibele Boards

Een unieke soort printplaat is samengesteld uit flexibele , hittebestendige kunststof met interne geleiders . Onderdelen worden gesoldeerd aan de raad net als ze zijn om stijve glasvezel te onderscheiden, maar de flexibele eenheden kunnen worden samengevoegd tot apparaten die complexe vormen zoals camera's of auto- dashboards hebben . Ze kunnen enkele of meerdere lagen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Cable Select I…
·How To Sata Wissel naar Ide 
·Hoe naar Copper Recycle Van El…
·Centronics parallelle Specs 
·Hoe een Thumb drive opnieuw te…
·Wat is een Microdrive 
·Hoe maak je een IDE harde schi…
·Elektromagneten zijn voordelig…
·Hoe maak je een subwoofer make…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe om te typen op een toetsenbord 
·Hoe de BIOS Enter op een Sony Vaio PCG -…
·Vergelijking van de I5 & I7 Processor 
·Hoe verwijder ik inktcartridges Van een …
·Een cd-speler is een essentieel apparaat…
·De First Running Microprocessor 
·Hoe de riem vervangen op een HP printer 
·Hoe kan ik een DVR Video Kopiëren naar …
·Hoe je Tether de iPad om de Droid X 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com