Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is Computer Processing Speed ​​
? Verwerkingssnelheid van een computer is de snelheid die zij uitvoert instructies van software . Terwijl alle computeronderdelen hieraan bijdragen , de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) , ook wel bekend als een processor , is de component meest rechtstreekse verantwoordelijkheden . Het computergeheugen speelt ook een belangrijke rol dat zonder dat de processor geen gegevens en derhalve geen instructies te voeren . Verwerking

Ondanks de grote verscheidenheid aan beschikbare computers , ze gebruiken allemaal dezelfde basis verwerkingsmethoden . Ten eerste , ze hebben twee fundamentele vormen van het geheugen : de harde schijf en het RAM-geheugen . De harde schijf slaat informatie over een lange termijn , terwijl RAM slaat het besturingssysteem , programma's en bestanden die momenteel in gebruik zijn . RAM levert ook de processor met de commando's en gegevens die het nodig heeft om de instructies uit te voeren van de gebruiker . Deze instructies neer op een reeks wiskundige bewerkingen de processor presteert dan .
Clock Rate

Processors werk
synchroon met de klok van de computer . De klok is een puls tussen een hoog voltage en een lage spanning . Elke puls is bekend als een cyclus . Bij elke cyclus , de processor voert de berekeningen zoals door software-instructies . Het aantal cycli per seconde een processor is ontworpen voor het hanteren bekend als kloksnelheid of kloksnelheid . Bijvoorbeeld , een processor met een kloksnelheid van 2 GHz (gigahertz ) werkt aan software-instructies uitvoeren van 2 miljard keer per seconde .
Processorspecificaties

Beyond kloksnelheid , processor snelheid is afhankelijk van het aantal cores , de cache en de bus . Kernen zijn afzonderlijke verwerkingseenheden binnen de processor . Hoe meer cores , hoe meer operaties een processor kan gelijktijdig uitvoeren . Zo kan een dual - core processor bijna twee keer de berekeningen per seconde van een single-core unit uit te voeren . Cache is een vorm van high - speed geheugen geïntegreerd in de processor . Hoe groter het is, hoe meer informatie de processor gemakkelijk toegankelijk . De bus is de weg de processor gebruikt om te communiceren met andere computercomponenten . Hoe sneller het is , hoe sneller het ontvangt de informatie die zij nodig heeft om haar toegewezen berekeningen uit te voeren .
RAM

RAM- grootte en de snelheid ook van invloed op de verwerkingssnelheid . Als een computer onvoldoende RAM hebt , is de processor snelheid verspild . Dit komt omdat de RAM de processor niet kan voorzien van voldoende instructies en gegevens ten volle te profiteren van de mogelijkheden nemen . Hetzelfde geldt voor het RAM. Als het te langzaam , zal de processor

afmaken uitvoering van zijn huidige taken en blijven inactief , terwijl het wacht op meer informatie .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat Is Hardware Authentication…
·Verschil tussen Intel Core Duo…
·Hoe je verloren gegevens van e…
·Hoe maak je draadloos synchron…
·? Wat is een Multi-formaat DVD…
·Hoe te installeren Kernal 1,18…
·Hoe kies ik een tweede interne…
·Over PC Card Adapters 
·Hoe schakel ik mijn Bluetooth …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een cd met behulp van Schijf…
·Wat betekent 18 MIO Niet gereed Mean op …
·Hoe te installeren van een nieuwe batter…
·Wat is een PCI Device Driver ? 
·Hoe Memory Sticks Install 
·Hoe de CPU upgrade op een PC 
·Hoe een netwerkkaart toevoegen aan PC vo…
·Wat gebruik je voor Laptop uitbreidingss…
·Hoe DVD - R 's naar een DVD + R 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com