Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Ebooks zijn vervangen Boeken
? Naarmate de technologie wordt steeds geavanceerder , een van de manieren waarop het wordt een deel van ons leven is door hoe we lezen . Lezen is nog steeds een populaire vorm van entertainment , drie van de vier Amerikanen lezen voor recreatie . Lezen is een belangrijk onderdeel van het onderwijs en van veel verschillende beroepen . Termen als ebook en ereader heeft een deel van de moderne woordenschat geworden . Zoals we deze integreren in ons leven , wordt het een terechte vraag om te vragen of hun komst signaleert de dood van het boek . Getallen Laat de Talking
Ebooks zijn niet onbetaalbaar .

De populariteit van het e-boek is snel groeiende . Ze creëerden ongeveer $ 263.000.000 aan inkomsten in 2010 en steeg de omzet met 193 % . De gemiddelde kosten van een hardcover boek is $ 13,27 , terwijl de prijzen voor paperbacks zijn meestal goedkoper . De gemiddelde kosten van een ebook bestseller op Amazon.com is $ 9,73 .
Lees voor gratis
Uw computer kan de hele bibliotheek bevatten .

Ebooks zijn niet alleen beschikbaar via pay sites, maar er zijn ook meer dan 1,5 miljoen gratis boeken beschikbaar op websites als Project Guttenberg , Feedbooks , Google Books en Manybooks.net . Er is een grote variëteit beschikbaar voor de belangen van de lezer voldoen . Genres als mysteries , science fiction , biografieën en jeugdliteratuur zijn vertegenwoordigd . Een gebied waar de papieren boek een rand zou kunnen hebben is op het gebied van out - of-print boeken of moeilijk om oudere titels te vinden , maar er zijn een paar websites gewijd aan het veroveren van deze , net als Vintage - ebooks.com .
< br >
papier of plastic

de gemiddelde ereader kost $ 143,28 , maar hij het meest populaire apparaat voor het lezen van een ebook is geen ereader , het is de laptop . Maar toch , met een boek , je hoeft niet elke vorm van technologische accessoire nodig . Hoewel voor veel mensen , een slimme telefoon of een laptop wordt gezien als meer een noodzaak dan een technische verwennerij . De mogelijkheid om ereader schermen lezen in direct licht is beter geworden . De meer recente modellen te komen hebben de kwestie van verblinding aangepakt , maar met een boek het is geen probleem .
Paper Lives
Bibliotheken en ebooks hebben een ijle relatie .

Het boek heeft wel een voordeel in het feit dat het gemakkelijk beschikbaar voor gratis via openbare bibliotheken . Bibliotheek kaarten zijn gratis . Er zijn ongeveer 122.101 bibliotheken in Amerika . Sommigen van hen zijn in staat om e-boeken te lenen , maar alleen onder bepaalde beperkingen , opdat de vrije toegang ondermijnen het bedrijf van de verkoop van elektronische kopieën . Boeken zijn ook gemakkelijk te lenen , ruilen of door te verkopen aan winkels die tweedehands boeken verkopen . Elektronische boeken zijn te groeien in het leven van mensen , maar het papieren boek is nog in leven en goed , voor nu . Technologie moet nog verder te gaan naar de fase waarin deze het gevoel, de geur en viscerale sensatie van het houden van een boek in je handen kan repliceren , en voor sommige lezers , dat is een deel van de ervaring .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe AMD Getallen converteren n…
·Walkera 60 Tail Upgrade Instru…
·Hoe Vergelijk labelmakers 
·Hoe kan ik streamen My Webcam …
·Hoe maak je een Sharp AR 207 C…
·Hoe te Fiber - Optic Apparatuu…
·Soorten voeding connectoren vo…
·Problemen oplossen en reparere…
·Wat is de capaciteit van een d…
  Related Articles
Hoe om eBooks Put op een iPad 
Hoe om eBooks te downloaden op een iPad 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Wat Formaat van eBooks Kan ik lezen met …
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi of 3G ind…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Flash converteren na…
·Hoe te Refill Lexmark Z735 inktcartridge…
·Intellifax Brother 2800 Problemen 
·Wat doet Computer Memory Do 
·Hoe te houden PC Wires Georganiseerd 
·Hoe je Micro SD Cards opmaken voor Phone…
·Wat is Hyper Threading in een computer 
·Hoe maak je een computer headset gebruik…
·Hoe maak je een Hi8 tape 's krijgen op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com