Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe een Thumb drive opnieuw te formatteren
Flash drives , ook wel jump drives of thumb drives , zijn geweldige hulpmiddelen die u in staat om uw bestanden mee te nemen . Deze USB-drives zijn wel flash drives , omdat ze gebruik maken van een type geheugen bekend als flash -geheugen , die geen macht om data te behouden vereist . Dit is dezelfde technologie aanwezig is in de geheugenkaarten worden gebruikt in digitale camera's en digitale mediaspelers . Flash drives zal automatisch werken op elke computer met Windows XP of hoger , dus ze zijn een handige manier om je bestanden van de ene computer naar de andere te verplaatsen . Windows ziet de schijf net als elk ander station in het systeem , zodat het kan worden gecontroleerd op fouten of geformatteerd . Soms , het formatteren van je flash drive is noodzakelijk om alle gegevens te verwijderen als u wilt re - doel het station , of als het ervaren van fouten en moet worden gerepareerd . Wat je nodig hebt
Een computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Back -up van alle gegevens op uw flash-drive voordat u begint te formatteren . Formatteren van een schijf gaan alle gegevens op de schijf wissen. Kopieer en bestanden die u wilt de harde schijf op uw computer aan te houden . Kopen van 2

Controleer de schijf op fouten als je problemen ondervindt . Vaak is de schijf hulpprogramma scannen Windows kan vinden en oplossen van fouten met een flash drive , zodat u niet hoeft te formatteren om de fout te herstellen . Klik op "Start " en daarna op "Deze Computer " en klik rechts op uw flash drive . Selecteer "Eigenschappen " en klik vervolgens op het tabblad 'Extra' . Klik op de " Nu controleren " knop in het " Checking Fout " sectie . Zorg ervoor dat " het bestandssysteem automatisch corrigeren fout " is geselecteerd en klik vervolgens op " OK " om de scan te starten . Controleer of uw schijf goed werkt door het openen van een bestand.

Formatteer de flash drive 3 als het scannen het probleem niet kunnen verhelpen , of als u alle gegevens op het verwijderen rijden . Klik op " Start" en daarna op "Deze computer . " Klik met de rechtermuisknop op uw flash- drive en selecteer " Format " om het dialoogvenster formaat te openen . Als uw flash drive is 4 GB of groter , selecteer FAT 32 . Als het 2 GB of minder , selecteer FAT . Voor aandrijvingen tussen 2GB en 4GB , het maakt niet uit . Als u nodig hebt om bestanden naar computers die Windows niet hoeft uit te voeren of om Windows- computers die een versie voor Windows XP uit te voeren , moet u zowel FAT of FAT 32 . Als u alleen bestanden naar computers met Windows XP of hoger , kunt u NTFS gebruiken .

Klik op " OK " om het formatteren te starten . Dit zal enkele minuten duren afhankelijk van de grootte van uw schijf te nemen . Als het hulpprogramma formatteren is voltooid , heb je een leeg , geformatteerd flash drive . Als je geformatteerd om fouten te herstellen en fouten worden nog steeds gebeurt , moet u contact opnemen met de fabrikant voor verdere hulp .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Schoon uw pc Met Air 
·Een UPS ( Uninterruptible Powe…
·Wat Maten Weet Harde Schijven …
·Hoe kan ik een DVD naar een De…
·Waar zijn de luidsprekers op e…
·Hoe Computers Help Geologen 
·Aanwijzingen voor een Jump Dri…
·Hoe te herstellen Locked Up Ha…
·Hoe maak je een processor verw…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Web TV -antenne Informatie 
·Altera Nios II Tutorial 
·Hulp over hoe om Missing schijfruimte Re…
·Hoe te verbinden mijn Dell computer over…
·Hoe maak je een Bluetooth-module install…
·Hoe kan ik opnieuw formatteren van een M…
·Hoe om te upgraden Dell Inspiron Mini 10…
·Hoe je BIOS Driver Update 
·Hoe kan ik een groot bestand naar een ex…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com