Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Kan ik als vervanging Mijn AMD LE - 1640 met een AMD Athlon 3500 Processor
De AMD LE - 1640 en AMD Athlon 3500 + zijn single -core 64 - bit desktop computer processors , of centrale verwerkingseenheden , onder de Athlon 64 merk uit halfgeleider bedrijf advanced Micro Devices . Het is mogelijk om de LE - 1640 vervangen door het 3500 + . Het is echter belangrijk ervoor te zorgen dat ze dezelfde CPU socket , een onderdeel dat de chip verbindt met het moederbord . Ook vermeldenswaard zijn de belangrijkste specificaties ; toen in aanmerking genomen , ter vervanging van de LE - 1640 met de 3500 + is over het algemeen een downgrade . LE - 1640 Socket

De AMD Athlon 64 LE - 1640 , die AMD introduceerde in 2008 , maakt gebruik van een CPU socket genaamd " Socket AM2 . " Debuterende twee jaar eerder , de aansluiting heeft 940 gaatjes aan de LE - 1640 , gerangschikt in een ordelijke , vier rijen pin grid array layout tegemoet . Socket AM2 is verkrijgbaar in twee varianten PGA : Keramische pin grid array , wat betekent dat het is gemaakt van keramiek , en organische pin grid array geeft een organische kunststof fabricage
compatibiliteit
.

de Athlon 3500 + chip compatibel met Socket AM2 , en dus in staat om de LE - 1640 te vervangen op het moederbord van een desktop 's , kunnen worden geïdentificeerd met het onderdeelnummer ADD3500IAA4CN . Toevallig , werd uitgebracht in hetzelfde jaar als Socket AM2 . Hoewel er een aantal Athlon 3500 + chips die AMD introduceerde voordat de 2006 versie , ze gebruiken allemaal Socket AM2 's directe voorganger , Socket 939 . Beide stopcontacten zijn niet compatibel met elkaar , vooral als gevolg van de een - pin contact discrepantie .
Snelheden

De Athlon 64 LE - 1640 , met een 2.7 - GHz processor snelheid , voert haar basisfuncties sneller dan de Athlon 64 3500 + , die een verwerkingssnelheid van 2,2 GHz heeft . Beide CPU's , delen echter een data transfer snelheid van 1000 MHz of 1 GHz , met behulp van AMD's HyperTransport -technologie . Vergelijkbaar met Intel Direct Media Interface en QuickPath Interconnect , HyperTransport vervangt de traditionele front-side bus-interface methode om de gegevensoverdracht te verbeteren tussen de CPU en moederbord .
Caches , Energieverbruik en Grootte
< br >

Zowel de AMD Athlon 64 LE - 1640 en AMD Athlon 64 3500 + hebben een Level 1 cache van 128 KB en Level 2 cache van 512 KB , die worden gebruikt voor high - speed toegang van de processors ' naar het bureaublad meest frequent gebruikte gegevens . Hoewel beide CPU's zijn ontworpen als relatief energiezuinig , de LE - 1640 heeft een piek vermogen van 45 watt , terwijl dat van de 3500 + is hoger bij 59 W. Ook AMD vervaardigde de LE - 1640 met de 65 - nanometer lithografische standaard , waardoor het kleiner dan de 3500 + , waarin de 90 - nm proces gebruikt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een IDE gebruiken …
·Travan Cleaning Tape instructi…
·GB en TB Conversion 
·Hoe maak je een computer confi…
·Hoe hebben meer dan twee harde…
·Verschil tussen Swapping & Pag…
·Hoe USB Disk Drives verbinding…
·Intel Centrino Vs . Intel Duo …
·Belang van de Computerchip 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Reformat FAT32 Flash Media naar N…
·Hoe te verwijderen HP Scanjet 4200C 
·Hoe te Pre - Boot een laptop 
·Hoe om kopieën te maken op een MP160 
·Hoe maak ik een eBook Stuur naar een Son…
·Hoe kan ik een externe videokaart instal…
·Hoe te MicroSD Reset 
·Hoe je BIOS Update over de Asus Eee PC 9…
·Hoe kan ik een externe kaartlezer gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com