Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is Knippert a Chip
? In het hart van veel moderne elektronische apparaten is een elektrisch uitwisbaar programmeerbaar alleen - lezen geheugen ( EEPROM ) chip . De Basic Input /Output System ( BIOS) chip in elke personal computer is een voorbeeld van een EEPROM -chip . Deze chips bevatten de programmering die het apparaat kan zijn specifieke functie. Programma's voor deze chips zijn geschreven op computers . Het installeren van het programma met de handleiding van de chips wordt verwezen als "knipperend" de chip . Volatile Memory

Chips
kunnen houden geheugen op twee manieren . Het type geheugen gevonden standaard RAM chips voor computergeheugen wordt aangeduid als vluchtig . Dit betekent dat de informatie in de chip wordt zodra de stroomtoevoer naar de chip is uitgeschakeld verloren . Dit is handig op computers, omdat computer " crashes " worden vaak veroorzaakt door fouten in het toewijzen van geheugen . Wanneer de computer opnieuw is opgestart , geheugen -adres conflicten verdwijnen als het RAM-geheugen wordt gewist . Helaas, zoals veel computergebruikers hebben ervaren , geen informatie naar de schijf geschreven verdwijnt in elektronische vergetelheid .
Non - Volatile Memory

Chips
gebruikt om operationele instructies voor het eenvoudige houden elektronische apparaten , evenals de BIOS chip in de computer , de mogelijkheid om gegevens in een niet - vluchtige toestand houden . Wat betekent dat ze de informatie die is geschreven of geflitst om de enige geheugen ( ROM ) gedeelte van de chip te lezen zonder de aanwezigheid van externe voeding te behouden .
Firmware

informatie over EEPROM wordt aangeduid als firmware. Dit betekent simpelweg dat is software die is geschreven en direct opgeslagen op de hardware van het apparaat . Meestal firmware wordt gewijzigd wanneer de fabrikant lokaliseert een storing in de chip originele besturingssysteem instructieset . Wanneer dit gebeurt , wordt een firmware-update uitgegeven , samen met instructies voor het knipperen of upgraden van het apparaat .
De knipperende proces

De methode van knipperende of het installeren van de nieuwe handleiding het apparaat is van het type apparaat en welk soort input methode beschikbaar . MP3-spelers , digitale camera's en PDA's kunnen meestal worden geflitst door het downloaden van de nieuwe firmware patch met een computer en het apparaat op de computer via een USB-poort . De nieuwe firmware te kopiëren naar een opstartapparaat en waardoor de flitser proces te voltooien tijdens het opstarten voordat het besturingssysteem wordt geladen vaakst firmware- updates voor BIOS-chip van een computer . Wanneer knippert een chip , wordt de voorheen bestaande instructieset gewist voordat de nieuwe firmware is geïnstalleerd . Het is cruciaal dat de flitser proces niet onderbroken worden als het eenmaal is begonnen . Het proces te stoppen voordat deze is voltooid kan resulteren in het apparaat worden niet- ontvankelijk .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Is het beste om digitale Pics …
·Hoe krijg ik geluid uit mijn P…
·De verschillen tussen de Intel…
·Wat is een Ultra - Threaded Pr…
·Dual Xeon prestaties 
·Hoe Hard Drive Fitness Test 
·Hoe maak je een USB -kabel lan…
·Hoe kan ik een laptop 's Inter…
·Hoe te herstellen verwijderde …
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·HP Laptop 9600 Specificaties 
·Wat is Computer Processor Speed ​​
·Hoe je Cat Extend 5 Bekabeling 
·Verbinding maken met Wi - Fi met uw Sylv…
·Hoe maak je een videokaart installeren i…
·Bestandstypen op Kindle 
·Hoe kan ik een Dell Celeron D Processor …
·How to Set Up een PC als een multimedia-…
·iPad aan iPhone -tethering 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com