Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wanneer dient u gebruik van de Power-knop op een Systeemeenheid op Uitschakelen een computer
? Computers voortdurend toegang tot en gebruik systeembestanden , zelfs als je niet loopt geen programma's . Plotseling snijden macht aan de computer kunnen problemen met deze geopende bestanden veroorzaken , dus gebruik Afsluiten functie van het systeem naar een PC veilig uit te schakelen . U kunt ook uw fysieke knop configureren om te fungeren als een trigger om veilig afsluiten . Houden in de power-knop zal een shutdown forceren en mag alleen worden gebruikt een bevroren computer uit te schakelen . Normale uitschakeling

In de meeste situaties , gebruik maken van uw computer is uitgeschakeld optie in het besturingssysteem om stroom uit het systeem . Hierdoor kan het systeem aan alle processen voltooien en actieve systeemgegevens goed op te slaan op de harde schijf . In Windows 8 , kunt u stilgelegd door op " Windows - C , " klikken " Settings " en vervolgens " Macht . " In alle oudere versies van Windows , klikt u op "Shut Down" in het menu Start . < br >
uit-knop Shutdown

Huidige versies van Windows ondersteunen met behulp van de power-knop als een alternatief voor het selecteren van " Shut Down " op het scherm . Als u uw uit-knop ingesteld om het afsluiten van de pc , snel drukken en loslaten zal een veilige , normale uitschakeling initiëren . Op zeer oude systemen , voorafgaand aan Windows XP , op de power -knop zal onmiddellijk snijden stroom naar de computer en dus niet mag worden gebruikt als een alternatieve methode .
Macht Button Setup

U kunt veranderen wat de power-knop op uw PC doet in de "Power Options " configuratiescherm van Windows . Klik op ' Kies wat de kracht knoppen doen ", en selecteer vervolgens een optie uit het " Als ik op de knop "drop - down menu . Op een laptop , kunt u verschillende opties, afhankelijk van de vraag of de computer is aangesloten of op de accu te kiezen. Als u de optie om Afsluiten te stellen , kunt u de knop gebruiken in plaats van af te sluiten door middel van het systeem . U kunt de knop instellen op de computer in de sluimerstand , slaapstand of zelfs niets doen .
Geforceerd afsluiten

Als uw computer volledig bevriest en zal niet eens reageren op een normale druk van de knop , kunt u een shutdown forceren . Houd de knop voor meer dan vijf seconden ingedrukt totdat het systeem wordt uitgeschakeld . Wacht u nog enkele seconden voordat de machine te herstarten . Deze methode zal niet in staat het systeem om zijn werk goed afmaken en heeft een kans op beschadiging van systeembestanden . Dwingen een shutdown alleen als er geen andere opties blijven.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Set Up My Book World Editi…
·Hoe maak je een 3,5 Floppy Dis…
·Hoe te Verwijderde items zoeke…
·Hoe om bestanden te herstellen…
·Hoe de Symmetra LX configurere…
·Problemen met TrendNet KVM 
·Hoe om tv te kijken vanaf mijn…
·Hoe Computers Recycle in Ohio 
·Hardware Onderdelen van Digita…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
  Hardware Articles
·Het automatisch laden een iPad ? 
·Hoe je het geheugen in een Dell C610 Ver…
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op de D…
·Zo plaatst u de Sharp EL - 1801P 
·Hoe je het hoofd vervangen op een IP4000…
·Verschil in architectuur tussen PC & Mac…
·Hoe kan ik een 8800GT BIOS Flash 
·Hoe te activeren Wireless op een DIR - 6…
·Ik kan niet communiceren met mijn printe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com