Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Is het makkelijk om Dual Boot op een MacBook ?
Dual booten is een term die verwijst naar de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere besturingssystemen op de computer bij het opstarten elke keer , effectief waardoor je de controle over verschillende partities op dezelfde machine . Dual booting is gemakkelijker geworden om te bereiken als de technologie vordert , vooral op de Mac met het hulpprogramma Boot Camp , die het besturingssysteem opgezet , partitionering en opstarten voor u beheert . Benodigdheden

Om dual boot , zul je genoeg ruimte op uw computer nodig . Een goede schatting voor elke installatie is ongeveer 10 GB vrije ruimte , dit geeft je genoeg ruimte om de werkelijke besturingssysteem evenals meer ruimte om uw bestanden op te slaan installeren . U kunt ervoor kiezen om meer ruimte te geven aan uw tweede boot partitie , natuurlijk, maar zorg ervoor dat je niet zou kunnen verliezen te veel ruimte . U vindt er ook een legitiem installatieschijf van het besturingssysteem moet u gaat installeren op uw tweede boot partitie .
Voorbereiding

Voor het eigenlijke installatie , is het belangrijk om een ​​back- up van al uw bestanden . Dit dient te gebeuren om zo vaak los , maar voordat u mee op een taak die direct van invloed op uw harde schijf , moet u ervoor zorgen dat alles wordt ondersteund en opgeslagen . Als u een externe harde schijf , dat is een geweldige plek om al je belangrijke bestanden te zetten .
Installatie

creëren van je tweede partitie en installeren van het besturingssysteem systeem wordt allemaal gedaan door middel van hulpprogramma Boot Camp de Mac 's . Open de map " Programma's " , open de " Utilities" submap en dubbelklik op " Boot Camp Assistant" om te beginnen . Het eerste deel van het installatieproces zal zijn om partitioneren van uw harde schijf , het opzetten van de tweede voor uw aanstaande installatie . Nadat dit is voltooid , wordt u gevraagd om uw Windows of andere besturingssystemen , installatie schijf te plaatsen om de installatie te starten . Wanneer het besturingssysteem is geïnstalleerd , zal de computer klaar om dual boot .
Kiezen van het besturingssysteem

Om de boot -functie dual gebruiken , start u de computer . Als de computer wordt ingeschakeld , houdt u de toets " Option" totdat u twee harde schijf pictogrammen op uw scherm verschijnen . Dit zijn de pictogrammen voor uw twee partities , en zij zullen worden gelabeld door het besturingssysteem op elk een geïnstalleerd . Klik gewoon op een om te starten met dat besturingssysteem .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je Adobe Creative Suite 3 …
·IMac model M5521 Specificaties…
·Hoe de Temps Clear op een MacB…
·Voordelen en nadelen van MacBo…
·Hoe te Connect iLink om een iM…
·Ddr2 Vs . Ddr3 Mac 
·Hoe kan ik een MacBook Problem…
·Hoe te Websites Deblokkeren op…
·Hoe je snelheid te verbeteren …
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat is de Focus van de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe je Regedit Launch 
·Hoe maak je een Dreamcast computer te bo…
·Specs op de Medion MD 8030 
·Mijn Laptop Touchpad niet werken 
·Hoe maak je een USB- webcam gebruiken me…
·Hoe maak je een totaal opnieuw installer…
·Hoe Microsoft audioapparaten installeren…
·Biometrische Soorten 
·Het verschil tussen een tabel en een Dis…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com