Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Kan Blu - ray gebruikt worden met een iMac ?
Apple iMac computers zijn niet uitgerust met een interne Blu - ray disc drives , zodat het niet mogelijk is om Blu - ray-discs afspelen rechtstreeks op de computer . U kunt een externe Blu - ray Disc-speler aansluit , installeren van enkele verschillende software en de buurt komen van de mogelijkheid om een ​​Blue - ray disc te kijken om zijn volle potentieel van de iMac , maar niet meer dan dicht . Geïmproviseerde Bekijkt

Als je een Blu - ray- schijf in de iMac DVD-station , kunt u bestandsstructuur van de schijf de inhoud te bekijken , maar niet . Een iMac kan worden gemaakt op een externe Blu - ray Disc-speler ondersteunen , maar het vereist de installatie van verschillende software applicaties , waaronder Apple 's Boot Camp en een Windows-besturingssysteem , om de inhoud van een Blu - ray disc 's af te spelen . Zelfs dan , verwacht niet dat de kwaliteit van de Blu-ray 's content om zo scherp en helder als het is wanneer het wordt afgespeeld op een Blu - ray disc-speler is aangesloten op een high - definition TV of een computer die is bedoeld om Blu - ray afspelen discs .
HD DVD Bekijkt

Vanaf oktober 2011 is de iMac is verkrijgbaar in modellen met een 21.5 - of 27 - inch scherm , biedt voldoende ruimte op het scherm voor het bekijken van video . Hoewel de iMac niet is ontworpen om Blu - ray-discs afspelen , kunt u high - definition video content te bekijken op de computer met behulp van de interne dvd-drive .
Bekijkt Specs

de 21,5-inch iMac-modellen worden weergegeven in 1920 bij 1080 pixels resolutie , terwijl de 27 - inch modellen weergegeven op 2560 door 1440 pixels . Deze resoluties maken scherpe afbeeldingen en geeft video-inhoud meer definitie dan standaard video-display -technologie . In combinatie met een contrastverhouding van 1000:1 en een beeldverhouding van 16:9 , elk van de iMac-modellen produceert dezelfde weergave kwaliteiten aangeboden door high - definition tv . Contrastverhouding van de iMac 's draagt ​​bij aan de productie van een brede waaier van kleuren , en de beeldverhouding past en past video-inhoud op het scherm op een manier die de hoge kwaliteit weergave van video-inhoud niet in het gedrang brengt .
< br > Extra weergavefuncties

de huidige modellen van de iMac geleverd met in - plane switching -technologie , die de optimale kijkhoek van beeldscherm van de computer toe tot maximaal 178 graden . Dit betekent dat de kijkers kunnen genieten van de hoge - kwaliteit video-mogelijkheden van de iMac vanuit elke hoek , zonder verlies van de kleur of de resolutie mogelijkheden van de machine . Met LED- backlit -technologie , het scherm van de iMac vereist geen opwarmtijd en kan worden aangepast om optimaal in alle lichtomstandigheden instelling weer te geven .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te bespoedigen een Mac Min…
·Hoe kan ik een LCD op een iBoo…
·Hoe de minknop op een Mac wijz…
·Hoe de USB Wireless Utility Pr…
·Hoe te verwijderen Camtasia fo…
·Hoe de Flash Drive te verwijde…
·Hoe maak je een PowerBook G4 P…
·Hoe kan ik iTunes herstellen v…
·Hoe te verbinden een MacBook P…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·DIY Audio USB 
·Hoe om te achterhalen welke Mainboard Je…
·Hoe de Touchpad Vervang op een Macbook 5…
·Hoe maak je een IDE DVD schijf met een S…
·Hoe de Samsung Galaxy Tab Ontdooi 
·Hoe je dvd's op een PC spelen zonder een…
·Hoe maak je een MSI moederbord upgraden 
·Wat zijn Computer Output Devices ? 
·Hoe kan ik een dvd- drive vervangen in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com