Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik een LCD op een iBook G3 Vervang
LCD -schermen behoren tot de meest kwetsbare onderdelen in je iBook G3 laptop . Het scherm bestaat uit een vloeibaar kristalmateriaal geperst tussen twee glasplaten . Bij gevallen of verkeerd behandeld uw laptop LCD -scherm is waarschijnlijk barsten of breken . IBook G3 laptop LCD -scherm vervangen van vereist dat u gedeeltelijk display assemblage van de laptop te ontmantelen . De meeste vervangende iBook LCD -schermen kunnen online worden gekocht . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Torx schroevendraaier
platte schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Kracht 1 de iBook . Koppel de stroomkabel en alle externe apparaten van de laptop . Sluit het beeldscherm . Flip de iBook om en leg het op een vlakke ondergrond . Gebruik een platte schroevendraaier of een muntstuk om de batterij vergrendeling schroef draaien tegen de klok in . Til de accu uit het compartiment en zet het opzij . Kopen van 2

Flip de laptop om en open het beeldscherm zo ver mogelijk . Maak de klemmetjes boven de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Til het toetsenbord en plaats het gezicht naar beneden op het oppervlak van de laptop . Zoek de AirPort -kaart onthuld door het toetsenbord. Koppel de antennekabel en schuif deze uit zijn compartiment . Verwijder de AirPort- kaart uit de laptop .
3

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef bevestigen van het metaal RAM kap op zijn plaats . Verwijder het RAM-afdekplaat en koppel het toetsenbord los van het moederbord . Verwijder het toetsenbord , het beeldscherm sluit en plaats de laptop beneden .
4

Gebruik een kleine , platte schroevendraaier om de rubberen voetjes los te wrikken uit de vier hoeken van de onderste behuizing . Verwijder de Torx-schroeven onthuld door de rubberen voetjes . Verwijder de Phillips - schroeven van binnenuit de lege batterijhouder . Verwijder de gehele onderkant behuizing van de laptop .

Place 5 de laptop open en open het beeldscherm . Gebruik een pincet om de drie magneten te verwijderen langs de bovenrand van de laptop bovenste behuizing . Verwijder de drie zichtbare Phillips - kop schroeven van de bovenste behuizing monteren . Koppelt zorgvuldig lintkabel van de touchpad van het moederbord .
6

Steek een paperclip in de lade van het cd /dvd en de schijf handmatig te trekken uit het compartiment . Pak de bovenste rand van de bovenklep van de laptop 's en koppel alle overige kabels op het moederbord van de bovenklep . Verwijder de hele deksel van de basis van de laptop .
7

Verwijder de 16 kruiskopschroeven bevestigen van de bovenste metalen behuizing met het moederbord . Trek de folie tape waarmee de metalen kap op zijn plaats . Til de metalen behuizing af van het moederbord en opzij leggen .
8

Koppel alle kabels op het moederbord aan beide zijden van het scherm . Verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van de LCD -kabel aan op de connector in de linkerbovenhoek van het moederbord . Verwijder de twee kruiskopschroeven van elk scherm scharnier en til het gehele display van de basis van de laptop .
9

Draai deze procedure om het scherm te vervangen en weer in elkaar zetten iBook .
< Br >

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe om verwijderde bestanden i…
·Hoe kan ik iTunes en Thuisdeli…
·Hoe maak je Demonteer een Macb…
·Feiten over Apple Laptops 
·Hoe maak je iChat op een webca…
·Kan een Mac Mini Gebruik een V…
·Hoe kan ik een iBook Drive Clo…
·Hoe kan ik een afbeelding van …
·De MacBook Superdrive Zal niet…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Brug Spelen voor een Pocket PC 
·Hoe software opnieuw installeren op de h…
·Hoe kan ik Problemen met een Memory Upgr…
·Hoe je Cydia apps downloaden op een iPad…
·Hoe maak je een laptop harde schijf Pick…
·Hoe de video uitschakelen op een MSI MS …
·Hoe gaat u naar BIOS op eMachine 
·Hoe te Circuit Board Components Identifi…
·Specificaties voor een Mac Mini G4 1,4 G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com