Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe zet ik mijn MacBook Computer scherm op de TV ?
Zowel de MacBooks en MacBook Pro's , die Apple's laptops , worden geleverd met een ingebouwde Mini DisplayPort . Hiermee kunt u de computer aansluiten op een groter extern beeldscherm . De monitor kan een aparte computer monitor of een televisie te zijn . Zodra de verbinding is gemaakt , zult u in staat om uw Mac desktop en al van het scherm op de grotere externe televisie te zien . Zoek Mini DisplayPort

Kijk
aan de linkerkant van de MacBook . U zal een reeks van aansluitingen en poorten te zien . Aan de basis Macbook modellen , de Mini DisplayPort is gelegen tussen de Ethernet-poort en de USB-poorten . Op de MacBook Pro-modellen , het is gelegen tussen de Firewire -poort en de USB-poorten . De Mini DisplayPort is een van de kleinste havens , ongeveer de helft van de lengte van de USB-poorten .
Bepaal de verbinding

Zoek de video in -aansluiting op uw televisie . Voor de meeste tv's , een 3 -poort RCA video-out -aansluiting beschikbaar . Dit is degene die geel , rood en wit connecties heeft met de gele zijnde de video . Hiervoor heeft u een Apple Mini DisplayPort-naar -VGA -adapter en een VGA-naar- RCA- adapter nodig . U vindt er ook een extra RCA- kabel die male ( gaat in een verbinding ) -aansluitingen aan elk uiteinde heeft behoefte .

U kunt deze aanschaffen in elektronicawinkels .

Sommige tv's hebben VGA- poorten ingebouwd in . Als dit het geval is , zal u alleen een VGA-kabel aan te sluiten op de Mini DisplayPort- adapter nodig.
Stel de verbinding

Sluit de Kleine uiteinde van de adapter aan op de Mini DisplayPort op de laptop . Sluit de VGA- kabel aan op de adapter . Aansluiting van de kabel zal hebben kleine pinnen die passen in plaats van de haven van de Mini Display adapter . U kan nodig zijn om de bevestigingsschroeven vast op deze verbinding .

Voor VGA -naar-RCA -aansluitingen , ook de tulpstekkers ( met gele , rode en witte aansluitingen ) aansluiten op de overeenkomende aansluitingen op de man op man extra RCA kabel . Sluit het andere uiteinde van deze kabel aan op de RCA- in video -aansluiting op de TV zelf .

Schakel
de tv aan en stem het af op de video- ingang waarop de RCA- ingang die u gebruikt, overeenkomt . Bijvoorbeeld als uw tv beschikt over 3 RCA- video-ingangen totaal en je gebruikt de eerste, stem af op Video 1 .

Schakel
op de computer en je zal het beeldscherm van de computer op de tv te zien . Macs zal het scherm een tweede scherm te maken , wat betekent dat u beide schermen onafhankelijk gebruiken om verschillende dingen te zien . Maar als u wilt overschakelen naar alleen de tv , sluit u een extern toetsenbord en muis aan de Macbook indien nodig en sluit de laptop top .

Previous: Next:
  Apple Computers
·De MacBook display knippert 
·Hoe te converteren VOB naar MP…
·Hoe de Macbook Air Paint 
·Kan een harde schijf worden to…
·Hoe kan ik de batterij te verv…
·Hoe te LightSpeed ​​Bypass op …
·Hoe maak Foto ID-kaarten met e…
·Hoe DRM -beveiliging van Apple…
·Hoe te MIDI naar MP3 converter…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je verloren bestanden te herstellen …
·Hoe je Wii-afstandsbedieningen gebruiken…
·HP Laptop Dichtgemetseld Video Problemen…
·Hoe kan ik een Imac Aansluiten op een TV…
·Hoe uw eigen Tape Eraser Build 
·Hoe je draadloze Standaardinstellingen h…
·Hoe maak je een cd overbrengen naar een …
·Wat zijn Hoofdletters toetsenborden ? 
·Problemen met een REV Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com