Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je Wii-afstandsbedieningen gebruiken voor computers
U Wii afstandsbediening , ook wel aangeduid als een Wiimote , kan worden gebruikt voor meer dan het spelen van games op je Wii-systeem . U kunt ook gebruik maken van de Wiimote in de plaats van uw computer muis , en om spelletjes te spelen op uw computer . Om de Wiimote te gebruiken op uw computer , moet u beschikken over de juiste hardware en software geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
Bluetooth-hardware
Bluetooth-software
Wiimote
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer uw computer om te zien of Bluetooth -hardware is al geïnstalleerd . Om dit te controleren , klikt u op "Start " en "Configuratiescherm . " Selecteer " Hardware en geluid . " Kijk om te zien of Bluetooth -hardware wordt vermeld . Als u geen Bluetooth-hardware is geïnstalleerd , moet u een USB Bluetooth -adapter kopen en aansluiten op de USB poort van uw computer . U kunt een USB Bluetooth-adapter kopen bij uw lokale computer of elektronica retailer . Kopen van 2

Download en installeer Bluetooth-stack software op uw computer . U kunt Bluetooth-stack software zoals Blue Soleil en Widcomm gratis downloaden en installeren . Start de Bluetooth-stack software zodra de installatie is voltooid .

Gelijktijdig ingedrukt houden van de " 1 " toets en de " 2 " knop op je Wiimote . De lampjes op de bodem van de Wiimote knippert . Houd ingedrukt houden van de knoppen ingedrukt totdat het Bluetooth-stack software geeft de Wiimote met succes is aangesloten op uw computer werken .
3

acties toewijzen aan je Wii-afstandsbediening knoppen , zodat u het apparaat kunt gebruiken in plaats van de muis . Om acties toe te wijzen , moet u eerst de " Glove Pie " -software . Deze software kan gratis online worden gedownload . Open de Glove Pie software . Klik op het tabblad " GUI " . Klik op de knop " Detect Output te evenaren . " Klik op de " Detect Input "-knop . Voor de " Input Device , " " Wiimote " te selecteren. Klik op de " Apply " , dan op " Uitvoeren. "
4

Begin met je Wiimote als een muis . Om de computer pagina's omhoog en omlaag , druk op de omhoog en omlaag knoppen op je Wiimote . Om pagina's van links naar rechts te scrollen , drukt u op de linker -en rechterknop van je Wiimote . Om een links-klik voeren , druk op de " A "-knop op je Wiimote . Naar rechts klikken , op de knop " + " . Om uw computer cursor bevriezen op zijn plaats, druk op de " B " knop op de achterkant van de Wiimote .
5

Gebruik je Wii- afstandsbediening als een joystick . Om dit te doen , moet u eerst PPJoy software downloaden en installeren op uw computer . U kunt PPJoy downloaden van sites zoals Simtel , PC Mag en File Transit . Zodra PPJoy is geïnstalleerd , moet u een enter " Glove Pie Script . " Dit script is gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren . Voor een voorbeeld Glove Pie script zie de link in de sectie " Resources " van dit artikel . Zodra uw Glove Pie script is voltooid , richt je Wiimote op uw computer en begint het te gebruiken als een joystick om je games te spelen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Processor Temperatuur v…
·Hoe kan ik een elektronische c…
·Definieer Drive Bay 
·Hoe naar NTFS formatteren in e…
·Hoe je het leven van een compu…
·Hoe gegevens overbrengen naar …
·Pentium M Processor 760 Specs 
·Wat is een Embedded System AVR…
·2.5 versus 3.5 Hard Drive 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een MMC -kaart verwijderen 
·Hoe om te achterhalen wat Graphics Adapt…
·Hoe een monitor Sluit een RCA-aansluitin…
·Hoe te Thinkcentre 8141 Memory Upgrade 
·Verbod van laptops in College Klaslokale…
·How to Get een Apple ID 
·Hoe USB Q-Connector Draden Verbinding ma…
·Hoe een klein pc Hechten aan een LCD TV …
·Wat is een cilinder op een USB -kabel ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com