Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe maak Foto ID-kaarten met een Mac
U kunt foto identificatiekaarten te maken met een Apple Macintosh-computer in een verscheidenheid van programma's, van Adobe Photoshop of QuarkXPress aan de hoge kant voor Swift Publisher of Pages aan de lage kant . Het duurt basic desktop publishing ( DTP ) ontwerp vaardigheden . Wat je nodig hebt
Desktop publishing software
Photo editing software verhuur Drukker
Karton Papier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bereid materialen voor de kaarten voordat u begint . Als je een bedrijf , vereniging of instantie die consistente ID -kaarten nodig heeft, doet een voorlopig ontwerp op papier om ervoor te zorgen u geen belangrijke informatie weg te laten . Kopen van 2

Format uw foto's vóór het begin van uw lay-out . Gebruik Photoshop of een ander foto- editing software programma om het niveau en tonen instellen , en stel alle foto's van dezelfde grootte . Hoewel ze klein zijn , je moet nog steeds een hoge resolutie voor uw afbeeldingen zodat ze afgedrukt goed en zowel het beeld van de persoon gemakkelijk te herkennen. Als u gebruik maakt van Photoshop , ga naar " Afbeelding> Afbeeldingsgrootte " en stel de resolutie tot 300 dots per inch tot een minimum. Het is ook belangrijk om de breedte en hoogte hetzelfde voor al uw foto's in te stellen. Sla elke foto in de TIF-formaat .
3

Gebruik de functie " Tekst " in Photoshop om uw logo voor de ID-kaarten. U kunt het ook gebruiken voor de andere tekst die u wilt opvallen op de kaarten . Selecteer het gereedschap "Type " van de werkbalk kant ( het ziet eruit als een grote " T " ) , en klik ergens op een leeg bestand van minimaal 300 dpi resolutie en begint te typen . Als je de woorden van het bedrijf of de organisatie ingesteld , gaat u naar ' Venster > Stijlen ' naar een preset stijl te selecteren voor uw woorden , of ga naar het menu Laag en selecteer " Layer Style " om je eigen te maken . Bewaar dit bestand als een TIF .
4

Open uw desktop publishing-programma , ga naar " File > New " en stel de parameters breedte en hoogte voor uw kaart . Teken een afbeelding weergegeven waarin u de foto wilt hebben . Dan trekken een ander te gebruiken voor het logo dat u ontworpen in Photoshop . Dit kan naar links of rechts van de foto , die moet worden in de linker of rechter bovenste gedeelte van de kaart . Onder uw logo foto doos , teken een tekstvak en typ de naam van de persoon . Maak nog een tekstvak voor het adres van het bedrijf en nog een andere voor alle andere informatie die u wilt op de ID-kaart .
5

Stuur de ID-kaart om de printer voor een bewijs als u klaar bent . Hebben iemand niet betrokken bij de oprichting een kijkje nemen op het. Als deze is ingesteld , klikt u , vasthouden en slepen met de muis rond alle elementen van uw kaart en dupliceren . U kunt dit meerdere keren doen om exacte kopieën van de kaart om elders te leggen op het document te krijgen. Plaats elke individuele hoofd geschoten in het juiste beeld doos en zorg ervoor dat de naam en titel van de persoon te veranderen voor elk. Print het blad , snijd ze uit elkaar en hebben ze gelamineerd .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Informatie over Apple Incorpor…
·De feiten op een rij over de g…
·Hoe de schijf op een G4 PowerB…
·Hoe om foto's naar een iPhone 
·Hoe te openen een G5 Tower Cas…
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe maak je een nieuw sjabloon…
·Hoe maak je een iMac Cool 
·U kunt verwijderen DMG op een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Student Computers Controle 
·Hoe te Slechte kwaliteit kopieën oploss…
·Hoe te Refill HP 02 XL inktcartridges at…
·Hoe kan ik selecteren van een videokaart…
·De beste Laptops voor onder $ 400 
·Wat is een SanDisk Card Reader 
·Hoe maak je een Video Disk Kopiëren naa…
·Hoe maak je een toetsenbord schoon met a…
·Hoe kan ik een externe harde schijf wiss…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com