Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mac G3 Problemen oplossen
G3 werd derde - generatie lijn van Apple computers , die in de late jaren 1990 werden geproduceerd . Computers in de G3 line-up opgenomen de iMac G3 , Power Mac G3 en PowerBook G3 . G3-computers die nog steeds worden gebruikt vandaag kan problemen ondervinden van tijd tot tijd , aangezien ze meer dan een decennium oud . Problemen oplossen Apple G3-computers verschilt afhankelijk van het model van de G3 je hebt . Echter, er zijn een aantal gemeenschappelijke fundamentele procedures die kunnen helpen bij het ​​oplossen van alle oudere Macs . Slow prestaties

Verbeter de G3 's versie van OS X. Door de normen van vandaag , het originele OS X-versies zijn ver achterhaald . Hoewel G3 computers nieuwere versies van OS X , zoals Leopard of Snow Leopard niet kan lopen , kunnen ze draaien OS X Panther en mogelijk zelfs Tiger , afhankelijk van het systeem specs . Apple niet officieel verkoopt Panther of Tiger niet meer . Echter , kunt u een gebruikte disc op eBay te vinden .
Power Adapter Problemen

Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een goede afvoer . Probeer de G3 computer op verschillende verkooppunten als het niet wordt gevoed . Zorg ervoor dat u de juiste adapter . Apple heeft een lijst van de juiste AC- adapters die moet worden gebruikt met G3-computers .

Als het oplossen van een PowerBook G3 , probeer het uitschakelen van de computer , het loskoppelen van de netadapter en de batterij verwijdert . Houd de knop ongeveer 5 seconden om de overtollige energie af te voeren uit de notebook . Plaats de batterij en de AC-adapter en draai de PowerBook weer aan .
Knipperend vraagteken bij het ​​opstarten van de computer

Een knipperend vraagteken geeft uw G3 computer is niet het laden van het OS X correct booter , waarop het besturingssysteem wordt gestart en laadt . Ontkoppel de muis en het toetsenbord van de computer . Houd de power-knop om handmatig sloot de computer uit . Steek de muis en het toetsenbord weer in en probeer het opstarten van de computer . Als de computer niet opstart , maar het duurt een lange tijd , probeer dan opnieuw te selecteren de opstartschijf vanuit het bedieningspaneel .
CD of DVD Stuck In Computer

Als een CD of DVD zit vast in de computer en niet duwen op de uitwerpknop op het station of de schijf uit de desktop werk , kunt u een kracht uitwerpen . Met behulp van een opengevouwen paperclip , duw de kracht uitwerpknop buurt van uw cd-of dvd - rom-station . De G3 computer moet ingeschakeld zijn om dit te laten werken .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te detecteren een vervalst…
·Mac Powerbook cd rom verwijder…
·Hoe het opzetten van een serve…
·Mac Book Pro Tips en trucs 
·Hoe te Crossover verwijderen o…
·Hoe Hook Up My MOTU 828 een Ma…
·Een Apple SSD Vs . een harde s…
·Hoe maak je een Bootcamp parti…
·Hoe naar het interne geheugen …
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
Kunt u controle van uw Mac Vanuit een iP…
Heeft de iPad Run Mac Office ? 
Hoe Transfer Van een iPad tot een Mac 
Het overbrengen van films naar een iPad …
  Hardware Articles
·U kunt Meng SATA & IDE harde schijven ? 
·Hoe te herstellen naar Instellingen Fabr…
·Hoe kan ik een Lexmark X5495 Demonteer 
·Hoe naar Mount een Circuit Board 
·Wat is het verschil tussen een robot en …
·Hoe het opzetten van een extern beeldsch…
·Dell Inspiron E1505 Intel WiFi 5300 Prob…
·Hoe maak je een J201 LaserJet 3500 Reset…
·Afdrukken vanaf een iSeries om een Xerox…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com