Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP Laptop Dichtgemetseld Video Problemen
Een leeg scherm op de HP laptop kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken zijn. Onder hen zijn defect video processors , BIOS problemen , een slechte achtergrondverlichting van het scherm of video actuator chip , of een mislukte poging om overklokken van de Graphics Processing Unit . Al deze kan leiden tot het maken van uw HP laptop onbruikbaar - " . Bricking ' zo nuttig als een baksteen , vandaar de term Als uw laptop weigert op te starten , opent met een donker scherm of start en schakelt binnen een minuut van het duwen van de I /O of power-knop , dan is de root van je problemen zou kunnen reageren op een van deze oplossingen . Problemen met het scherm

Drie verschillende storingen
kan een donker scherm veroorzaken te verschijnen bij het opstarten . De achtergrondverlichting van het scherm kan zijn uitgebrand , een veelvoorkomend probleem bij laptops die zwaar gebruik scherm hebben ervaren . Een andere mogelijke bron kan de video actuator , in de onderkant van het scherm gedeelte van de laptop . De derde verdeling kan plaatsvinden op het moederbord onder het toetsenbord. De video - overdracht geïntegreerde schakeling naast de CPU kan gestorven . Alle drie van deze problemen kunnen gemakkelijk worden gediagnosticeerd door het aansluiten van een externe monitor . Nadat u de monitor , drukt u op " Fn - F7 " hebt aangesloten op de meeste HP laptops om het signaal over te brengen naar de externe monitor . Als de monitor de Desktop , vervangt een van deze drie onderdelen . Controleer de actuator voor continuïteit eerst en controleer de verlichting dan . Tot slot , als deze twee goed lijkt te werken , probeer dan het vervangen van de video - overdracht IC .
BIOS Problemen

Een HP laptop kan , zelden , worden dichtgemetseld wanneer u actualiseren - of " flash " - basic input-output systeem het moederbord . Een bijgewerkt BIOS firmware- upgrade kan beschadigd raken tijdens een download of van gebruiker verkeerde behandeling bij een poging om het te installeren . Wanneer dit gebeurt , de beste oplossing is om contact op met HP customer support en leg de situatie uit . Het ondersteunend personeel kunt u vaak wandelen door het opnieuw installeren , zelfs zonder het gebruik van uw scherm .
Video - processor Storing

Van tijd tot tijd , een HP laptop video processor kan doorbranden . Deze eerste presenteert zich met scherm dimmen , het vertragen van de refresh rate en vervaging . De oplossing is om de videoprocessor vervangen . In de meeste HP laptops kan dit gedaan worden door het vervangen van de chip gemerkt " NVidia " direct naast de CPU . Reparatieservice tijd voor een dergelijke procedure loopt ongeveer een tot twee uur , afhankelijk van de HP laptop model . De NVidia chip is relatief goedkoop . Als u het vervangen van de grafische chip in een oudere HP laptop , controleren om te zien of er een upgrade is momenteel beschikbaar .
Overklokken de GPU

Als u probeert om het te vergroten kloksnelheid van de grafische processor voorbij de fabriek aanbevolen instellingen , loopt u het risico permanent beschadigen . Deze procedure heet overklokken . Het doel van de GPU overklokken is om het scherm refresh rate te verhogen en produceren meer frames per seconde . Sommige mensen proberen de GPU BIOS flash met Linux gebaseerde firmware om meer controle van kloksnelheid variabelen krijgen , maar zij kunnen niet de gewenste resultaten te krijgen . Houd in gedachten dat overklokken vervalt de HP laptop 's garantie . Een misstap en je kunt eindigen met een zeer dure deurstop .

Previous: Next:
  laptops
·Wanneer ik een laptop kopen 
·Hoe om te kunnen Numbers Druk …
·Hoe de achtergrondverlichting …
·Netbooks Vs . Ultra kleine not…
·De meeste nieuwe laptops worde…
·HP Pavilion dv5 - 1253cl Speci…
·Hoe je de harde schijf upgrade…
·Lijst van Laptop Processor 
·Hoe maak je een toetsenbord te…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Canon i250 
·Hoe maak je een Flash Drive Dat wordt ni…
·Printen op plastic folie van een pc naar…
·Hoe te Kensington Port Sloten Disable 
·Hoe de ATI Radeon 9200 Bijwerken 
·Hoe kan ik een document Zet in een iPad 
·Hoe te Quadro drivers gebruiken Met een …
·Ik kan geen mappen Lancering Van Mijn iM…
·Hoe de verborgen pictogrammen op een Mac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com