Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Welke harde schijven zijn compatibel met mijn MacBook Pro 10.5.8 ?
Moderne harde schijven in wezen zijn er in twee standaard modellen , een voor desktop computers en de andere voor laptops , zoals de Apple Macintosh MacBook Pro . Deze zijn SATA ( Serial Advanced Technology Attachment ) harde schijven genoemd en zijn de opvolgers van de IDE ( Integrated Drive Electronics ) -indeling en de SCSI ( Small Computer System Interface ) drijft voor hen . SATA-schijven brak de opslagcapaciteit grens van de IDE- schijven 750 gigabyte . MacBook Pro's kunnen ook gebruik maken van solid state drives zonder bewegende delen voor opslag . Seagate

Seagate
is een van de meest gerespecteerde namen in de harde schijven . Afgezien van een eigen lijn van harde schijven , IT-producenten harde schijven die andere bedrijven in hun behuizingen . Seagate heeft een bereik van 2,5-inch SATA-schijven beschikbaar zijn , allen die u kunt in uw MacBook Pro draait de Mac OS X 10.5.8 Leopard systeem software te installeren . Zij gaan van een kleine 30 - gigabyte capaciteit, tot twee terabytes . Ze hebben lopen snelheden van 5400 rpm of 7200 rpm . Voor een MacBook Pro, moet u de snellere van deze wilt houden met uw verwerkingskracht . De meeste van de Momentus lijn varieert 160-320 GB capaciteiten .
Western Digital

Western Digital biedt ook een reeks van 2,5-inch SATA harde schijven die compatibel zijn met zijn een MacBook Pro . Deze start met 80 GB SATA-schijven en gaan tot een terabyte schijven , met verwachte incrementele prijsstijgingen langs de weg . De lijn heet WD Scorpio Blue . Het bedrijf werft lage stroomverbruik van de harde schijf functies .
Crucial

De meest recente innovatie voor MacBook Pro interne opslag is het SSD-of SSD . Deze gebruiken circuits , in plaats van draaiende platen , om uw data op te slaan . De voordelen zijn minder warmte gieten in de MacBook Pro en veel snellere zoektijden . Solid state drives van Crucial onder de RealSSD naam bieden een capaciteit 64-512 GB , waardoor opslagcapaciteit gemiddeld . Deze schijven hebben de standaard SATA-interface , zodat ze aansluiten op de MacBook Pro , waar de traditionele harde schijf bevond .
OCZ Technology

OCZ Technology biedt solid state drives in de 2,5 - inch SATA -formaat ook. Het bedrijf verkoopt 32-256 GB solid state drives . Net als andere SSD's , de OCZ schijven bieden koeler prestaties in de MacBook Pro , en sneller ophalen van gegevens .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe de cache op een Mac Termin…
·How to Get Rid van een Dock En…
·Hoe de Wireless uitschakelen o…
·Mijn Mac maakt een raar geluid…
·Hoe maak je een Stuck Floppy D…
·Hoe Cell Growth Monitor 
·Mijn iMac Does Nothing Wanneer…
·Hoe maak je een gekleurde MacB…
·Hoe je Firefox Update naar 3.5…
  Related Articles
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Welke iPad : 16 , 32 of 64 
Die chips zijn ontworpen voor een iPad ?…
Krimpende een schijf met VMware 
Hoe te Welke Card Graphics Bepaal je heb…
Hoe om te achterhalen welke grafische ka…
  Hardware Articles
·Hoe de CMOS-batterij vervangen voor de D…
·Hoe te configureren mijn AMI BIOS P1.40 
·Mijn MacBook Pro laadt niet op 
·Hoe je uitschakelen inktpatroon controle…
·Instructies om Refill een Dell Black Car…
·Installatie-instructies voor een Seagate…
·Hoe maak je een Samsung USB -kabel Work 
·Hoe maak je een magicJack bestellen 
·Hoe te Vinylplaten converteren naar best…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com