Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is Vertical Text Alignment ?
Verticale tekst uitlijnen is een functie in Microsoft Office programma's zoals Word , PowerPoint en Excel . Verticale uitlijning kunt u verticale tekst uit te lijnen op een pagina . Eenvoudig gezegd betekent dit het kiezen van de verticale plaatsing van tekst in een document . Er zijn verschillende manieren om dit te doen , afhankelijk van het softwareprogramma dat wordt gebruikt .
Document
manieren om Verticaal uitlijnen Tekst

Een manier om verticaal tekst uit te lijnen is om de positie van een woord te schakelen , bijvoorbeeld , van het lezen van links naar rechts te lezen op en neer . Dit kan gedaan worden in PowerPoint en Word . Een andere manier zou zijn om de uitlijning van tekst in een cel wijzigen door of het moet in de top , midden of onderaan de cel . Dit kan gedaan worden met behulp van PowerPoint , Word en Excel .
Functies aan Verticaal uitlijnen Tekst

In alle Microsoft Office- programma's , de functie om tekst uitlijnen kan uitgevoerd worden door op de desbetreffende rubriek in het menu werkbalk . "Verticale lijnen" functie kan worden uitgevoerd op verschillende manieren , afhankelijk van de software , zodat er niet een enkele functie die kan worden geklikt kunnen verticale tekst, maar eerder een reeks functies uitlijnen .
< br > Vertical Alignment in Word

de eerste manier om tekst uit te lijnen in Word is om tekst met de WordArt -functie te creëren . Bij het typen in WordArt , de letters verschijnen horizontaal in een doos . Echter , in het menu Opmaak op de werkbalk en onder de categorie Tekst , kunt u kiezen voor de Verticale tekst van WordArt pictogram , zodat de letters verticaal weergegeven , met de letters gestapeld bovenop elkaar .

Een andere manier om verticaal tekst uitlijnen in Word is bij het typen in de cel van een tabel . In het menu Lay-out 'in de knoppenbalk en onder de categorie " Tafel " , kunt u kiezen voor het icoon "Eigenschappen " , kies vervolgens naar boven , midden of onder uitlijnen tekst die u in een cel hebt ingevoerd .
< Br > Vertical Alignment in PowerPoint

Een manier om verticaal uitlijnen tekst gemaakt met behulp van WordArt in PowerPoint is door met de rechtermuisknop te klikken op de tekst dan te kiezen voor de categorie " text Box" onder " Vorm opmaken . " Vanaf hier kunt u ervoor kiezen om verticaal uitlijnen van de tekst in de doos te verschijnen in de top -, midden -, onder- , midden boven , midden- midden of onderaan in het midden . Een andere manier om verticaal de tekst uit te lijnen is om te kiezen " uitlijnen " uit het menu " Format" op de werkbalk en te kiezen als de tekst moet verschijnen in de top , midden of onderaan de pagina .

In PowerPoint tekst in een tekstvak , kunnen afbeeldingen en een hele tafel verticaal worden uitgelijnd met de "Formaat " werkbalk in de categorie menu onder " Align text . "
Vertical Alignment in Excel

In Excel kan tekst worden afgestemd om te passen in een cel door met de rechtermuisknop te klikken op de cel waarin u tekst hebt ingevoerd . Onder het menu "Home " in de werkbalk en onder de categorie " Cellen " , kunt u kiezen voor het icoon " Format " . Onder " Format " cellen , kunt u ervoor kiezen om verticaal uitlijnen van de tekst in de cel te worden gepositioneerd aan de bovenkant , midden, onder , of om de tekst te rechtvaardigen of gedistribueerd .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je grammatica controleren …
·Hoe pas ik een werkbalk in Wor…
·Hoe de Lijn Boven eindnoten in…
·OpenOffice Training 
·Hoe Word- documenten en Wijzig…
·Hoe je Open - Type Klassen Gen…
·Hoe kan ik een Word- tabel con…
·Hoe de Little Numbers voor Cit…
·Hoe Word Perfect -bestanden co…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hulu Desktop Eisen 
·Hoe naar Spaans Muziek branden op een cd…
·Hoe om te doen Special Effects in Window…
·Hoe de Magic Eraser in Photoshop Gebruik…
·Audiosync Problemen op Premiere Pro 
·Hoe maak je een Vector Kroon van Kerstmi…
·Verschillende knoppen van Microsoft Exce…
·Hoe te plakken Van een klembord om Vim 
·Hoe zet ik een video vanaf de Mini - DV …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com