Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Veranderingen in computerbestanden Volg
Wanneer twee of meer mensen nodig hebben om veranderingen in een computerbestand te maken , de functie ' wijzigingen bijhouden ' houdt bij wie aan het dossier en wat elke redacteur toevoegt , verwijdert of vervangt in het. Deze tool identificeert elke editor door een andere kleur , en wanneer de muisaanwijzer op een kleur , naam van de redacteur , de datum, de tijd van verandering , en de verandering zelf zichtbaar worden . Wat je nodig hebt
Een computer -bestand kunt bewerken
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het bestand waarvoor u wijzigingen bijhouden , kies " Tools" op de standaard werkbalk . Selecteer " Wijzigingen bijhouden . " De herziening werkbalk opent onder de werkbalk Opmaak . Wanneer de optie wijzigingen bijhouden is ingeschakeld , " TRK " verschijnt in donkere letters op de statusbalk . Anders wordt het grijs weergegeven .

Overal waar een verandering begint , verschijnt er een verticale rode lijn in de marge buiten het begin van de verandering voor referentie. Nieuwe typen wordt toegevoegd in het groen . Verwijderde woorden worden aangegeven met een rode stippellijn die naar de verwijderde tekst in een ballon in de rechtermarge . Kopen van 2

Controleer de " Weergeven ter revisie " op de werkbalk herziening om terug te gaan naar de " origineel " document , de " Original weergegeven opmaak " document , de " Final " document , of de " Uiteindelijke weergegeven opmaak " document .
3

Accepteer een of alle wijzigingen aan het computerbestand per te klikken op de pijl omlaag op de " Accept Change " knop . Weigeren een of alle wijzigingen door het selecteren van de " Wijziging negeren /verwijderen Reactie " drop - down box . Klik op de " Plaats een reactie " knop om te reageren op het document toe te voegen .

Markeer tekst in het document met de " Highlight " drop - down box 4 . Selecteer de " Revisievenster " om alle belangrijke wijzigingen en opmerkingen te zien . Klik nogmaals op de " Revisievenster " knop om te sluiten .
5

Klik op " Extra" en " Opties ", klik op het tabblad " Track Changes " aan te passen voor inserties en deleties , veranderde lijnen , kleuren , en opmaak en reacties
6

ingesteld volgens de kleur van elke gebruiker . Kies of ballonnen weer te geven . Uitwijzen of ballonnen moet laten zien in de rechter of linker marge. Selecteer de ballon breedte . Klik op "OK . " Schakel " Wijzigingen bijhouden " door te klikken op de " Track Changes " knop .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je Mac Fonts omzetten naar…
·Hoe kan ik een Word- document …
·OpenOffice en APA Opmaak 
·Hoe kan ik een document bewerk…
·Hoe om Adobe converteren naar …
·Verschillende tekenstijlen voo…
·Hoe te Labels sorteren in Word…
·Microsoft CRM Activiteiten 
·Hoe te Avery etiketten gebruik…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·CWK File Extension 
·Hoe te detecteren en verwijderen van een…
·Hoe maak je een alfabetische Mailing Lis…
·Hoe te Mailing Labels Vanaf Maak Excel 
·Hoe om bestanden te verzenden naar een Z…
·Hoe zorg ervoor dat Norton blokkeert nie…
·Hoe te Camstudio Install 
·Hoe Web - Based Document Control Creëre…
·Wat kan ik doen met een Kindle mobiele a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com