Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Microsoft CRM Activiteiten
Microsoft Dynamics Customer Relationship Management ( CRM ) is een software programma voor de verkoop , marketing en service professionals . Microsoft Dynamics CRM is een server - client- applicatie , wat betekent dat klanten van een bedrijf de software kunt openen door Internet Explorer en een Microsoft Outlook- plug - in . Deze software heeft een verscheidenheid aan functies en functies voor e-mails , faxen , brieven , telefoontjes en afspraken . Emails
p Met de Microsoft CRM -software , kunnen bedrijven email sturen naar en ontvangen van klanten . E-mail functies kunnen handmatig of via een e-mail template worden gemaakt , met behulp van Microsoft Outlook . Binnen de template , kunnen bedrijven procedures zoals het verzenden of wissen email te creëren . Ze kunnen ook de antwoorden volgen op e-mails als ze op de E-mail Router voor CRM of door het opzetten van de synchronisatie- opties in Microsoft Outlook .
Faxapparaten

Fax activiteiten
niet integreren met Microsoft faxoplossingen . In plaats daarvan , moeten bedrijven een faxnummer en een telefoonlijn bij de hand hebben om de faxfuncties , die gebruikers in staat om te scannen of maak een document dat ze willen hun klanten te sturen gebruiken . Particulieren kunnen ook faxen van cliënten in de Microsoft CRM template document te ontvangen , en kan handmatig of door ze te programmeren op de CRM opzetten van de faxfuncties .
Brieven

Bedrijven kunnen brieven manueel of als onderdeel van de samenvoegbewerking proces bij het opzetten van Microsoft Outlook . Handmatig , kunnen bedrijven een brief document maken door te kiezen voor " Nieuwe activiteit " in de CRM-software . Met de mail merge proces , kunnen bedrijven opzetten vergelijkbaar brieven aan klanten in plaats van elk een woord - voor-woord kopiëren . Bedrijven kunnen ook afzonderlijke documenten voor elk type van de brief die ze willen creëren .
Telefoongesprekken

Deze functie stelt bedrijven om uitgaande telefoongesprekken te plannen en nota's voor inkomende creëren telefoongesprekken . Met een applicatie van derden , kunnen ze ook automatisch telefoontje records voor inkomende oproepen te creëren . Gebruikers kunnen faxen covers , opgericht telefoon of faxnummers , afzender of ontvanger en richting van telefoongesprekken ( inkomend of uitgaand ) , als goed.
Benoemingen

optie benoeming stelt bedrijven in staat om bij te houden van de verschillende klanten of bronnen houden . Deel omvat een onderwerp , begintijd, eindtijd , duur , locatie , ' Toon tijd als "en een sectie notities . Bedrijven opnemen afspraken in zowel de kalender werkplaats en service kalender in de Exchange Calendar van Microsoft Outlook . Bedrijven kunnen ook de afspraak te wissen nadat deze is afgerond door de optie ' Opslaan als voltooid ' .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een tabblad invoeg…
·Hoe te Macro's importeren naar…
·Wat is een tekstverwerker docu…
·Hoe Word- voorkeuren te wijzig…
·Hoe maak je een nieuw Word- do…
·Hoe kan ik identificeren teken…
·Hoe te converteren Docx Gratis…
·Hoe te onderstrepen in Wordpad…
·Hoe te Ingang Koreaans in Open…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe te sorteren in Microsoft Excel 2007 
·Wat is OpenOffice Impress ? 
·Toegang tot een veld in een kolom in Gri…
·Hoe maak je een Day Planner verdienen me…
·Hoe je toetsaanslagen per uur convertere…
·Hoe maak je een Spaanse Uitroepteken in …
·Tips voor Mastering Pro Tools LE 7.4 
·Ik kan geen PDF -bestanden insluiten in …
·Hoe maak je een Computronix Ranger Datab…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com