Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een document bewerken in Adobe Writer
Het Portable Document Format (PDF ) bestandstype wordt gebruikt om documenten die kunnen worden uitgekeerd aan maken en gelezen door iedereen met een PDF- programma lezen . Omdat gebruikers hebben geen toegang tot het programma waarmee het oorspronkelijke materiaal is gemaakt nodig , wordt het PDF-formaat in de volksmond gebruikt op het Internet . Vanwege de kosten van de vele programma's de productiviteit , worden PDF- bestanden die worden gebruikt om samen te werken bij mensen met uiteenlopende toepassingen . Als u nodig hebt om de PDF te bewerken , echter een PDF schriftelijk toepassing zoals Adobe Pro nodig . U kunt een document in Adobe Writer bewerken door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
PDF-bestand
Adobe PDF schriftelijk programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een van de Adobe PDF schriftelijk aanvragen . Adobe Acrobat Pro wordt gebruikt in de volgende stappen en een gratis proefversie is beschikbaar op www.adobe.com /products /acrobat . U kunt ook gebruik maken van Adobe Acrobat Standard , en dezelfde stappen zal gelden . Open het document dat u wilt bewerken door het selecteren van de optie "Open" onder het menu " Bestand " . Kies de map waarin het document is opgeslagen met behulp van de " Look in " menu . Dubbelklik op de bestandsnaam om het document te openen . Kopen van 2

Gebruik het menu " Document " om " OCR tekstherkenning " te selecteren en klik eenmaal op " Tekst herkennen met OCR . " Kies uit een of meer pagina's binnen het document met behulp van de juiste opties in de ' Pages ' van het venster ' tekst herkennen " en klik een keer op " OK . " Afhankelijk van de grootte van het document en het aantal pagina's waarop u de OCR uitvoeren text Recognition -functie , kan het proces een minuut of zo te nemen . Als het programma heeft geen moeite met het lezen van een of meer delen van de tekst , zal een waarschuwingsvenster verschijnen vermelding van de reden . Klik een keer op de "OK " -knop op deze waarschuwingen door te gaan met het proces .
3

Selecteer " Geavanceerd bewerken " uit het menu "Extra " . Dit zal een lijst met bewerkingsopties aan de rechterkant van het menu te genereren . Selecteer de " TouchUp Tekst Tool " uit de lijst . Deze tool zal u toelaten om bestaande tekst in het PDF- document te bewerken . Selecteer een deel van de tekst in het document dat u wilt bewerken . Begin de vervangende tekst te typen . Wees voorzichtig bij het typen in de richting van het einde van een regel , als de " TouchUp-tekst "-functie van de tekst niet zal wrap . Integendeel, het zal blijven om de juiste en de pagina af .
4

Selecteer " Opmerkingen en markeringen " uit het menu "Extra " . Kies de " Tekstvak " optie in de lijst van functies . Dit zal u toelaten om tekst toe te voegen aan het document . Klik eenmaal in een gebied van het document waaraan u wan om tekst toe te voegen en sleep het vak om een ​​gewenste grootte wile deelneming in de muisknop . Typ de nodige tekst in het vak . De grootte van het tekstvak kan worden aangepast door te klikken eenmaal op een van de kleine grens pleinen en te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt . Tekstvakken kunnen verplaatst worden door te klikken eenmaal op de grens en het naar een ander gebied te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt .

Herhaal stap 5 3 en 4 , voor zover nodig , om het document te bewerken . Vergeet niet om de bewerkte PDF met behulp van de functie " Opslaan als" onder het menu "Bestand " opslaan . Met behulp van " Opslaan als" zal u toelaten om het oorspronkelijke PDF-document te bewaren , in het geval van fouten in bewerking zijn gemaakt .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Printen op kleine enveloppen 
·Hoe maak je dubbele Pagina-ind…
·Hoe kan ik Convert All Caps na…
·Hoe kan ik formaat van een Bor…
·Hoe te Schakel Attributen voor…
·Hoe maak je een pagina scannen…
·Hoe te WordArt gebruiken in Mi…
·Nieuwe Word kunststijlen 
·Hoe maak je een DOCX- bestand …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te lezen PDF-bestanden op een Mac 
·Hoe te configureren Eclipse Met Weblogic…
·Hoe kan ik een Ellipse Transparant Zorg …
·Hoe je informatie Tie in een Word docume…
·Hoe maak je een notaris Letter Zorg 
·Hoe je ISO-bestanden branden op CD met b…
·Hoe kan ik Deblokkeren Zip-bestanden voo…
·8 - Bit Vs . 16 - bits Photoshop Trimmen…
·Hoe kwaliteiten behulp VLookup Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com