Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Adobe Buzzword Vs . Google Documenten
Google Docs en Adobe Buzzword zowel online tekstverwerkers , beide gemaakt door mammoet technologiebedrijven , zowel effectief , en beide zeer verschillend . Google docs, wordt automatisch gekoppeld aan een Gmail -account , en is onlosmakelijk verweven met online opslagruimte functionaliteit van Google . Adobe Buzzword heeft geen link naar een e-mailaccount , en het is eigenlijk een beetje moeilijk te vinden vanaf de Acrobat.com startpagina . Zonder een directe link , is het geen verrassing dat het niet zo goed bekend staat als Google Docs . Tekstverwerking Gereedschappen

Beide tekstverwerkers zijn effectieve instrumenten . Zij bieden beide doopvontkeuzen , opsommingstekens , nummering , het normale lettertype-effecten , zoals vet en cursief ; beide zullen tabellen , afbeeldingen en koppelingen plaatst ; beide zullen exporteren als OpenDocuments ( . ODT ) , Microsoft Word-documenten ( . . DOC of DOCX ) , Portable Document Format ( . PDF ) en Rich Text Format ( . RTF ) .

De verschillen zijn subtiel . Google Docs heeft meer tools in het algemeen , meer lettertypes , meer inbrengen objecten , en meer opties voor tekstopmaak , zoals superscript en subscript .
Afdrukken en opslaan

Zowel Google Docs en Adobe Buzzword aanbod online opslag van hun documenten . Google geeft 7GB en Adobe 2GB . Beide hebben een doordacht opbergsysteem in de plaats ; Adobe maakt gebruik van " Werkruimten " en " Tags ", terwijl Google maakt gebruik van " Collections . " Zowel tekstverwerkers exporteren /downloaden documenten in het volledige gamma van document bestandstypen , hoewel Buzzword biedt . DOCX -en . EPUB , die Google niet .

Beide zorgen voor afdrukken vanuit de webinterface , en zowel aansluiten op de dialoogvenster afdrukken ook.
Features Extra

De interfaces die door deze twee tekstverwerkers zijn zeer verschillend . Google heeft een licht gekleurde thema , wit en lichtblauw , met een traditionele menubalk aan de bovenkant . Interface van Adobe Buzzword is donkerder , met een grijze en zwarte achtergrond . Zijn menu's zijn zeer interactief , zoals je zou verwachten van een Adobe-product . Klikken op elk van de knoppen in de linker verandert de menu-items aan de bovenkant van de pagina .

Buzzword
biedt tools voor samenwerking , " Commentaar" die verschijnen als bel - outs waar ze zijn geplaatst . Het creëren van een grafiek in Buzzword is ook erg interactief . Rijen en kolommen toe te voegen is ongelooflijk eenvoudig met de knoppen die naast de tafel , en veranderende cel kleuren en gridline kleuren opent een kleurenpalet dat in een tekstverwerker rivalen .

Google Docs blinkt
met zijn snelheid en functionaliteit . En omdat het zo'n een integraal onderdeel van Google's suite van office programma's ( Google Apps ) , het is meer exposure dan Buzzword Ofbeeldienge Delen

Als het gaat gehad . om de samenwerking en het delen van bestanden , beide programma's lijken alles nodig hebben , hoewel Google heeft zeker het voordeel , omdat het is gebonden aan e-mailaccounts . Het is veel makkelijker om een ​​bestand te delen wanneer uw e- contactenlijst wordt ingebouwd in het delen gereedschap bestand . Modewoord geeft u de mogelijkheid om het document te publiceren op het web of om het te delen met mensen die kunnen bewerken of herzien , maar de lijst met contactpersonen is geen onderdeel van het proces op dezelfde manier is het ook met Google Docs .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te ontgrendelen Cellen in …
·Hoe je alle hyperlinks in een …
·Hoe te Acroniemen in Word-docu…
·Hoe kan ik een brief opmaken i…
·Hoe maak je de eerste pagina n…
·Hoe te Math symbolen Typ in Wo…
·Hoe kan ik een Noodtelefoonnr …
·Hoe kan ik links in mijn Word-…
·Problemen bij de installatie v…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
  Software Articles
·Hoe te Analoge video opnemen op een comp…
·Hoe te Knight Rider 2 Download 
·Sony Picture Motion Browser Tutorial 
·Hoe je Office File Associations Herstel 
·Hoe te Achtergronden Met GIMP 2.0 Verand…
·Hoe te Backpropagation neurale netwerken…
·Adobe Acrobat 8 Vs . Abobe Acrobat 9 
·Om te lezen hoe een . PDF zonder Adobe 
·Hoe te Phishing & Malware Protection ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com