Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Welke functie wordt gebruikt om een conventionele Outline maken ?
Of het nu de vervallen voor een school essay of snelle notities om een ​​idee te pitchen aan je baas , het maken van een schets worden de belangrijkste punten van een langere document en breekt het in eenvoudig te leesbare tekst . Word software verwerken , zoals Microsoft Word is een van de beste tools voor deze taak , omdat het een conventionele outline automatisch kunt maken met informatie die u levert . Contouren conventionele

Een conventionele schets maakt gebruik van een combinatie van onderwerpen , subonderwerpen en sub - subonderwerpen om een ​​presentatie , paper of rapport schetsen . Het doel is om te boren naar beneden het doel van een verslag voor de lezer , geven een algemeen idee van de bouw van de krant en u helpen uw gedachten te ordenen . Conventionele contouren gebruiken niveaus te onderscheiden tussen de verschillende onderwerpen en subonderwerpen , zodat de lezer - en de schrijver - weet hoe specifieke delen van informatie classificeren . De niveaus worden beschreven met behulp van inspringen en lettertype verandert in een duidelijke afbakening tussen onderwerpen en aanverwante onderwerpen te creëren .
Overzicht Gereedschap

Microsoft Word
heeft een menu speciaal voor het uitstippelen van onderwerpen . Open een nieuw document in Word , klik op het tabblad 'Weergave' en selecteer de " Outline " optie in de linkerkant van het paneel . Hier wordt u aangeboden de mogelijkheid om verschillende niveaus te veranderen om uw conventionele schema beginnen .
Overzicht Voorzien

Wat maakt de Word-versie van een conventionele outline zo eenvoudig is dat Word automatisch formats elk onderwerp en subonderwerp met verschillende inspringen en lettertypes , dus handmatig bespaart u de moeite van het doen . Bijvoorbeeld, als je het schrijven van een verslag over Shakespeare 's , het verslag heeft betrekking op het hele onderwerp , maar je overzicht zou kunnen beginnen met elkaar te spelen . Het spel is een niveau een onderwerp , met elk van de thema's onderzocht die een niveau twee subonderwerp . Diepere uitleg over elk thema is een level drie sub - subonderwerp , terwijl elk nieuw thema keert terug naar een niveau twee . De omtrek breekt de basisinformatie en organiseert het, zodat wanneer u uw papier te schrijven , weet je al welke onderwerpen te dekken en hoe ze zich tot elkaar verhouden .
Automatische Contouren
< br >

als je al een basis schets hebt gemaakt zonder opmaak , kunt u een conventionele schets na de feiten te creëren met behulp van de functie " Outline " en de drop-down niveau menu om elk onderwerp en subonderwerp opgeven , evenals veranderen alle lettertypen . U kunt vervolgens uw wijzigingen in de opmaak kopiëren naar een nieuw document , en opslaan en printen voor toekomstig gebruik .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een dubbelzijdig P…
·Hoe te formatteren voor APA in…
·Hoe Vergelijk versies van Core…
·DOC te DOCX 
·Over Winword Programma 
·Hoe kan ik een brief schrijven…
·Hoe te tonen de Tip van de Dag…
·Hoe maak je een statuut Symbol…
·Hoe een InfoPath document conv…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe kan ik scannen Papier Documents & Ma…
·Wat is de extensie Mem ? 
·Hoe de Dashboard Display op SharePoint 
·Hoe mensen te trekken met MS Paint 
·Hoe maak je een 3D- diamant vorm in Adob…
·How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
·Wat is de extensie Smzip ? 
·Hoe te QuickBooks Point of Sale Probleme…
·VOOR Virtual DJ Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com