Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Data Cleansing Gereedschap
Personal computers vaak uiteindelijk het opslaan van gevoelige informatie , zoals sofi-nummers , credit cards , adressen en veel andere stukjes informatie die je niet zou willen gewoon iedereen die toegang hebben tot . Zelfs in een situatie waarin u verkoopt of het gooien van de computer , het schoonvegen van de harde schijf is het verstandig zodat het niet meer houdt gevoelige gegevens , maar ook een gewone harde schijf af te vegen kan de informatie niet duidelijk uit . Echter , kunnen software ontworpen om uw computer volledig te reinigen helpt u beschermen tegen bedreigingen zoals identiteitsdieven . Acronis Drive Cleanser

De Acronis Drive Cleanser is een PC - georiënteerde data cleansing programma verwijdert alle gegevens op een harde schijf , alsmede vegen zijn de partities . Het maakt gebruik van een Windows XP - stijl tovenaar programma dat gebruikers door elke stap . Het werkt met Windows-besturingssystemen , waaronder DOS en Windows 95 , evenals Linux .
Blancco dataverwijdering Software

Blancco
dataverwijdering software heeft niet alleen een globale gegevens reinigen optie , maar ook kunt u instellen dagelijkse file doorhalingen op de verwerking van dagelijkse informatie te beschermen . Blancco software is speciaal ontworpen om alle data recovery van verloren of gestolen pc's te voorkomen . De Blancco software schepen in versies geschaald naar enkele computers , servers en zelfs datacenters waar klantgegevens worden opgeslagen in grote hoeveelheden .
Matchit Data Cleansing Suite

de matchit data Cleansing Suite , vanaf helpIT Systems , kunt u niet alleen voor de totale verwijdering van beschermde informatie , maar maakt het ook mogelijk systemen volledig te worden afgeveegd van corrupte of onjuiste gegevens . U kunt de helpIt software te gebruiken op een enkele programma's of op de hele computers , afhankelijk van de mate van zekerheid die u nodig hebt . Een gratis download van trial software is beschikbaar op de website . Ontrack Eraser
Ontrack Eraser Software

Ontrack Data Recovery 's voldoet aan de normen inzake gegevensbescherming door het Amerikaanse Ministerie van Defensie te stellen evenals de National Industrial Security Program . Ontrack Eraser is compatibel met alle data -opslag apparaat dat draait op Linux of Windows-besturingssystemen . De software richt zich op individuele pc's of server - brede netwerken voor data cleansing , en het programma biedt aanpasbare rapportage mogelijkheden om gebruikers te laten weten precies wat het verwijderd uit het systeem .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een Plesk Password…
·Hoe toegang Pre -Installed RAI…
·Hoe kan ik een wachtwoord WinR…
·Hoe maak je een tar.gz bestand…
·Hoe maak ik verbinding met een…
·Wat zijn de voordelen van e-ma…
·Hoe te MSI Bewerken 
·PowerISO instructies 
·Window Tool om Bekijk een Opge…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Hoe om gegevens van een Tekstverwerking …
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe vul ik een Word- tabel met Access ge…
  Software Articles
·Hoe te blokkeren Mcafee 
·Hoe kan ik muziek branden op een dvd met…
·Hoe maak je een cirkeldiagram van minder…
·Hoe oud Word-documenten converteren naar…
·Hoe je meerdere PDF- bestanden te compri…
·Hoe maak je een Open Source Website Make…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voor het voor…
·Hoe de Drive naar XP Backup Mirror 
·Hellgate Eisen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com