Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hardware & Software Specificaties van Java
Java is een cross-platform programmeertaal ontwikkeld door Sun Microsystems . Het is ontworpen om zo veel typen computers mogelijk om dezelfde programma's zonder dat aan de programma's zelf . Dit wordt gedaan door het installeren op de computers een speciaal programma , een zogenaamde Virtual Machine , die Java software draait . Systemen die werken

De besturingssystemen die worden ondersteund door de Sun Microsystems Java-versie kan worden onderverdeeld in drie groepen : Windows , Linux en Solaris -besturingssystemen . Onder Windows , Java draait onder Windows XP , Windows Vista , Windows 7 , Windows 2000 , Windows Server 2003 en Windows Server 2008 . Alle versies van Solaris worden ondersteund , terwijl de ondersteunde Linux -versies bestaan ​​voor Red Hat , Suse Linux , en sommige versies van Turbo Linux .
Chipsets

Terwijl bijna alle Windows-computers gebruik ofwel de Intel x86 32 - bit chipset of de nieuwere Intel 64 - bit chipset , dit is niet noodzakelijkerwijs het geval van andere computers . The Sun Microsystems versie van Java ondersteunt zowel van deze Intel - gebaseerde normen, alsook de SPARC chipset geproduceerd door Sun Microsystems voor gebruik op zijn Solaris werkstations .
Memory

in het algemeen , de Java Virtual Machine vereist ten minste 64 megabyte geheugen om te kunnen functioneren . Echter , op Windows Server 2003 of later, op Windows Vista , of op alle 64 - bits versies van Windows , ten minste 128 MB RAM-geheugen nodig .
Ondersteunde browsers

een van de kenmerken van de Java- programmeertaal is dat sommige Java-programma's , de zogenaamde applets , kunnen worden ingebed in webpagina's en kunnen binnen van een gebruiker webbrowser wordt uitgevoerd .

officieel ondersteunde browsers onder Windows omvatten alle versie van Mozilla hoger dan 1.4 , een versie van Internet Explorer groter dan 6.0 SP1 , of een versie van Firefox hoger dan 1,06 . Voor Solaris en Linux , de eisen zijn hetzelfde , behalve voor Internet Explorer , als er geen versie van IE bestaat voor deze systemen .
Overige Implementaties

Sinds de Java Virtual Machine is een open - standaard , zijn er andere implementaties van Java zijn dan die welke worden ondersteund door zon Het meest prominente voorbeeld is Apple , die zijn eigen versie van de Java Virtual Machine publiceert voor gebruikers van de Mac OS X-besturingssysteem en de Safari- browser . Java- implementaties ook op veel mobiele telefoons en op Linux besturingssystemen naast die officieel ondersteund door zon

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te Thunderbird Sync en Go …
·Hoe te Spelen verwijderen van …
·Hoe om bestanden te wissen naa…
·Remote PC Management Tools 
·Hoe om verwijderde bestanden t…
·Hoe te scannen en opslaan Docu…
·Hoe te Docklet installeren op …
·Desktop Search Alternatieven 
·Hoe maak ik een partitie voor …
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Het automatisch laden Automatische Spell…
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
  Software Articles
·Hoe Page One Get op pagina twee voor Mic…
·Hoe kan ik een cijfer achter de komma in…
·Hoe te Silhouetten maken in Illustrator 
·Sonic the Hedgehog PC Games 
·Soorten Accounting voor QuickBooks 
·Hoe maak je een beschermde WMV -bestand …
·Hoe te converteren 3G2 naar MPEG op een …
·Hoe de Trojan Malagent Verwijder 
·Hoe je opnemen langer dan 60 seconden op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com