Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Remote PC Management Tools
Op 16 september 2009 heeft PC Magazine meldde dat een Miami man had geholpen de politie op te sporen en te herstellen zijn twee gestolen laptops met behulp van remote access software . Na het melden van de diefstal van zijn laptop aan de politie , David Krop herinnerde ze hadden remote PC management tools geïnstalleerd . Door te loggen op en het gebruik van de remote software tools , Krop kon helpen om de politie vinden de dieven . PC op afstand management tools geven u toegang tot uw computer via het internet . GoToMyPC

GoToMyPC
biedt drie versies van zijn software : persoonlijke , professionele en zakelijke . De persoonlijke versie heeft een vereenvoudigd installatieproces . Het enige wat u hoeft te doen is de software downloaden en het doet automatisch de rest . Het stelt u in staat om te kopiëren , plakken en snijd tussen de computer die u gebruikt en degene waarnaar je op afstand toegang verkrijgen . Technische ondersteuning is gratis en 24/7 beschikbaar . Beveiligingsfuncties bevatten 128 - bit encryptie , samen met de mogelijkheid om anderen te blokkeren van het zien van het scherm op uw computer op afstand toegankelijk . U kunt bestanden en neerzetten slepen van de ene computer een ander . Toegang op afstand vanaf elke Windows -apparaat - zoals een smartphone - is ook inbegrepen . De pro en corporate versies zijn ontworpen voor netwerken met veel gebruikers . In aanvulling op het systeem management functies , deze versies kunnen bedrijven gebruik van de computer en de toegang te controleren .
Muse.net

Muse.net
hebt u toegang tot uw muziekcollectie waar u ook bent . Het is een muziek - specifieke remote pc-software applicatie . Uw computer met uw muziekcollectie moet worden aangesloten op een hoge snelheid ( breedband ) internetaansluiting . Gebruikers kunnen kiezen tussen het afspelen van muziek via een webbrowser of met Winamp . Slechts een persoon tegelijk kan loggen Wired Magazine geciteerde Muse.net ' s CEO Rob Loyd als zeggen , "Wij ondersteunen geen piraterij . We doen ondersteunen technologie-innovatie . "
NX Remote Access

NX Remote Access is Linux - gebaseerde software voor externe toegang . Het is ontworpen voor computer netwerkbeheerders en tech-savvy gebruikers . NX Remote Access kun je streaming video af te spelen vanaf uw computer op afstand . Zoals een printer - - u kunt elke USB-apparaat op afstand . Hiermee kunt u een document naar een printer die is aangesloten op de externe computer waartoe u toegang wilt afdrukken . De software kan opnemen en afspelen op afstand toegang sessies . U kunt ook gebruik maken van een mobiel apparaat zoals een smartphone toegang tot uw Linux , Mac of Windows-computer . NX Remote Access wordt aangeboden in een gratis versie en een abonnement versie . Het abonnement versie heeft extra functies .
LogMeIn Free

U kunt kiezen uit twee versies van de LogMeIn applicatie. De eerste versie , die gratis is , kunt u uw e-mail checken op uw huis of kantoor computer vanaf elke pc of Mac-computer . De externe pc management tool werkt het best met extra software en plug-ins , zoals een voor Firefox . LogMeIn Free , echter kan draaien zonder hen. Het jaarabonnement versie - LogMeIn Pro - . Laat remote delen van bestanden en printen evenals

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe de Netwerkprestaties in Li…
·Hoe maak je een Groepsbeleid-e…
·Hoe te Azure Install 
·Hoe CD converteren naar ISO-im…
·Platina DVD Fab Express Mode i…
·BlueHost Tutorial 
·Hoe het opzetten van een parti…
·Waarom wordt mijn Windows Fire…
·Hoe te installeren Microsoft N…
  Related Articles
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe je Mac Docs PC Friendly Zorg 
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe kan ik Mac Word converteren naar PC …
Hoe te openen iWork op een PC 
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe maak je een PC Clipboard Clean 
Problemen Mac Word-bestand openen op een…
Hoe u een Online Template bouwen voor ee…
  Software Articles
·Hoe Set Up VCB Met Symantec Backup Exec …
·Hoe je opnemen meer dan 8 uur op een cd 
·Wat is WinFF O.41 ? 
·Alternatieven voor uitschakelen Windows …
·Hoe te kopiëren en plakken vanuit Word …
·SQL 2008 Tutorial 
·Wat is Nero Essentials ? 
·Hoe je Arabische woorden typt op uw toet…
·Hoe maak je een PowerPoint-dia opslaan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com