Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Auto Recovery Tools
Als je ooit hebt verloren gegevens door een computer crash of een virus , dan weet je hoe frustrerend het is om te proberen om te herstellen die gegevens . Meestal moet u uw computer naar een reparatiewerkplaats en betaal de hoge kosten om uw gegevens op te halen . Er zijn echter hulpmiddelen die u toelaten om verloren gegevens zelf te herstellen , en veel van deze tools zijn gratis te gebruiken . Automatische Recovery

Dit is een gratis tool van Microsoft waarmee u uw computer te herstellen als het Windows XP Service Pack 2 ( SP2 ) niet correct wordt geïnstalleerd . Als XP SP2 niet correct wordt geïnstalleerd , kunt u niet in uw computer op te starten en u kunt geen toegang tot uw gegevens . De automatische Recovery tool is opgeslagen op uw Microsoft Windows XP-cd , en je deze schijf plaatst in uw cd-of dvd-station wanneer u het opstarten van uw computer . De tool zal de SP2- pakket te verwijderen en uw computer te herstellen naar de vorige versie .
Outlook automatisch aanvullen

Deze tool stelt u in staat om verloren Outlook-contactpersonen te herstellen van de Outlook.nk bestand , en u kunt dit bestand gebruiken om bestanden te herstellen van corrupte Personal Storage Table ( PST ) bestanden, die de belangrijkste opslagplaats bestand mappen voor Outlook zijn . U kunt een gratis recovery scan uit op uw computer om te zien welke contacten je kunt herstellen uitvoeren , maar moet u het programma om de contacten daadwerkelijk terug te kopen . Met ingang van 2010 , dit programma kost $ 49.
DiskGetor

De DiskGetor Data Recover 2.05 is een freeware programma , wat betekent dat u kunt gebruiken en delen deze programma zonder het betalen van een licentie- vergoeding , en deze tool kunt u de verloren of verwijderde gegevens , met inbegrip van items naar de Prullenbak halen . Dit programma zal bestanden en mappen te herstellen , en het zal ook automatisch de juiste bestandsextensies toe te voegen aan de bestanden . U kunt volledige scans op uw computer uit te voeren of uit te voeren de automatische snelle scan , waarin alle verwijderde gegevens herstelt . Dit programma kan ook gegevens van opnieuw geformatteerde harde schijven of partities herstellen .
QvPicRecover.exe

De Casio Image Recovery Tool ( QvPicRecover.exe ) is een auto- recovery tool dat haalt verloren , beschadigde of verwijderde afbeeldingen en deze tool is compatibel met Windows . Om deze tool te gebruiken , maar je moet het downloaden en opslaan in de map met de Photo Loader Image Library , die meestal in de map C : \\ Program Files \\ CASIO \\ Photo Loader . Zodra u uw verloren foto's , moet u de herstelde beelden voordat een corrupte opname verwijdert openen en opslaan . Dit is een gratis tool die u kunt downloaden van de Casio website .

Previous: Next:
  Utility Software
·PaperPort Alternatieven 
·Hoe kan ik een Essay 
·Hoe te WinFax opnieuw installe…
·Hoe te LogMeIn Fix Dus het laa…
·Hoe de inhoud van Extract . IM…
·Hoe vindt u het aantal klikken…
·Hoe Web Camera ActiveX Control…
·Hoe kan ik gebruiken FOREX Fre…
·Problemen met Microsoft . Net …
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Hoe u de automatische Bevolk Documenten …
Hoe u de automatische Opgeslagen bestand…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe kan ik Auto Bevolk een Word- documen…
  Software Articles
·Hoe je een AVI bestand afspelen Maak op …
·Hoe je Nero Burning ROM gebruiken om een…
·Hoe te EZdrummer Install 
·Hoe te gebruiken Een USB Mic & One Analo…
·Hoe je BD Disc Shrink op DVD 
·Hoe te STOPzilla Unlock 
·Hoe echt video te converteren naar DVD 
·Hoe te Games Soepeler Met Fraps 
·Hoe te Crop Met CyberLink PowerDirector 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com