Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Handige computer oplossen Software
Met elke computer , zul je onvermijdelijk tegenkomt software of hardware problemen die vereisen dat het oplossen van problemen te corrigeren . Tenzij u uitgebreide computerkennis , het peilen van de precieze oorzaak van de computer problemen kan moeilijk zijn zonder software hulpprogramma's die kunnen diagnosticeren en oplossen wat problemen die zich kunnen voordoen . Er zijn tal van handige tools en utilities die kunnen helpen vereenvoudigen het proces van het oplossen van problemen en krijg je op weg naar het oplossen van veelvoorkomende problemen met de computer . Diagnose

Het belangrijkste aspect van het oplossen van uw computer is het begrijpen waar het probleem is uit . Er zijn een aantal programma's die volledige systeem profielen van uw computer , inclusief informatie over de functionaliteit van de software en hardware componenten. Kijk in mijn PC en System Information for Windows ( zie "Bronnen" ) kan een rapport met details over de technische specificaties van uw systeem te genereren , de huidige status van de hardware en software en maakt het oplossen van problemen aanbevelingen . Bovendien zijn deze toepassingen bieden u alle details van uw computer voor het geval u nodig hebt om afhankelijk van de technische ondersteuning van de fabrikant .
Anti - Virus

Het kan zijn gezond verstand , maar een effectieve anti - virus programma is een van de belangrijkste computer oplossen van problemen instrumenten rond . Er is een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde anti - virus programma's die kunnen worden gebruikt om te scannen op beveiligingsproblemen die kunnen worden veroorzaakt storing in uw computer . Onder de gratis opties , Microsofts eigen Security Essentials ( zie "Bronnen" ) is een van de best beoordeelde en meest uitgebreide programma's beschikbaar . Microsoft biedt ook een uitgebreide lijst van derden anti - virus programma's op hun website ( zie "Bronnen" ) .
Software Maintenance

Veel computergebruikers problemen
kan worden opgelost met een aantal eenvoudige onderhoud van de software . Het verwijderen van overbodige bestanden , schijfdefragmentatie en het beheer van de start - up programma lijst kan een lange weg te gaan bij het ​​versnellen van uw computer . Piriform Software is de maker van twee van de meest populaire software onderhoudsprogramma's die deze drie gebieden oplossen ( zie "Bronnen" ) aan te pakken . CCleaner kan de computer van onnodige bestanden gemakkelijk schoon en verwijder onnodige start - up items terwijl Defraggler is een snelle en effectieve schijf - defragmentatie .
Screen Sharing

In de Daartoe kan het nodig zijn om zich tot buiten helpen om uw computer problemen op te lossen . Een van de handigste nutsbedrijven in uw gereedschapskist probleemoplossing te hebben is een goede screen sharing programma . Deze programma's stellen u in staat om uw scherm snel te delen met iedereen in de wereld , of het nu een technisch goed vriend of familielid of uw technische ondersteuning . Er zijn tal van eenvoudig te gebruiken en gratis sharing applicaties scherm zoals Skype , Crossloop , toont me wat er mis is en Join Me ( zie "Bronnen" ) .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe je DV - AVI converteren na…
·Encryptie software voor een PC…
·Hoe maak je een VMware Machine…
·Hoe te eFax verwijderen 
·Hoe te verwijderen Malware Met…
·Hoe kan ik de bestanden bekijk…
·Hoe te openen Par2 Files 
·Hoe te stoppen Zodra Run voor …
·Hoe om te controleren uw Micro…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe kan ik een Word 2003 Dictionary naar…
Hoe maak je een CV Computer vriendelijk …
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak je een Leuke Kaart van de Verja…
Hoe maak Afstuderen op de computer 
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Hoe maak je een certificaat te verdienen…
  Software Articles
·Hoe Domein in Remote Desktop voor alle g…
·Hoe af te nemen in een IL - 2 Combat SIM…
·Hoe te Vocals met Soundbooth CS5 Verwijd…
·Hoe kan ik mijn Font Look Super Leuk ? 
·Wat is een VSO -apparaat ? 
·Hoe maak je een Heart verdienen met toet…
·Hoe Video Games branden op een DVD 
·Hoe de Standaard paginaweergave wijzigen…
·Hoe kan ik een dvd Van MP4s 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com