Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak Afstuderen op de computer
Op een gegeven moment , aankondigingen waren vrij generiek voor alle afgestudeerden van een enkele school. Vandaag de dag zijn er tal van online afdrukken bronnen die een breed scala van graduatieaankondiging stijlen te bieden . Het is ook mogelijk om een aantrekkelijke en unieke afstuderen aankondiging op uw computer thuis te creëren . Begin met het kiezen van een hoge kwaliteit , zwaardere linnen of perkament 8 1/2-by-11-inch papier en een bijpassende 6 - door - 9 1/2-inch envelop. Wat je nodig hebt
8 1/2-by-11-inch papier
6 - door - 9 1/2-inch envelop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies wit papier als u besluit om kleurenafbeeldingen op de graduatieaankondiging toe te voegen . Als u gebruik maakt van zwarte inkt en niet van plan om een afbeelding in kleur toe te voegen , dan kun je kiezen gekleurd papier . Kopen van 2

Begrijp de lay-out van deze graduatieaankondiging . Het zal worden afgedrukt op een 8 1/2-by-11-inch vel papier dat in het midden wordt gevouwen , horizontaal , naar een 5 1/2-by-8 1/2-inch kaart , waar de vouw te creëren is aan de bovenkant van de kaart .
3

Begrijp het afdrukken concept van deze graduatieaankondiging . Het zal worden afgedrukt op beide zijden van het papier voor de helft wordt gevouwen . Na het afdrukken van de eerste zijde , wordt het papier moeten worden opnieuw in de printer en gedrukt in de tegengestelde richting als de eerste . Met betrekking tot de eerste zijde , zal de tweede zijde ondersteboven zijn.
4

Zet alle afbeeldingen die u van plan om toe te voegen aan de aankondiging naar JPG -bestanden , en naar uw computer downloaden . Dit kan een foto van de afgestudeerde , een beeld van de school , mascotte of ander kunstwerk zijn. Bepaal of u van plan bent om een ​​beeld hebben op de dekking , binnen de aankondiging of beide .
5

Ontwerp de omslag . Het deksel kan een beeld van de school , mascotte of graduate zijn. Het is misschien het afstuderen jaar vrijmoedig geven of een collage van verschillende digitale beelden .

Ontwerp 6 de inscriptie . Er zijn vele manieren om een woord graduatieaankondiging . Het kan een uitnodiging voor een afstudeerproject partij of de aanvang ceremonie bij te wonen zijn . Het kan een aankondiging van de ouders ( zoals de heer en mevrouw John Smith zijn trots aan te kondigen ... ) zijn. Het kan onder meer bijzondere onderscheidingen toegekend aan de afgestudeerde . Zoek online naar monsters van afstuderen aankondigingen te helpen beslissen welke wordage beste zou passen bij uw behoeften .
7

Maak twee ordners , een voor de voorkant van de aankondiging en de tweede voor de achterzijde van het document .
8

Stel de bovenste marges voor beide documenten op 6 1/4 inch , met de ondermarge in op 1/2-inch en 1 - inch voor de rechter en linker marge . < br >
9

Gezet het deksel in het eerste document , het invoegen van alle afbeeldingen . Gezet de binnenkant van de aankondiging in het tweede document , het invoegen van alle afbeeldingen . Regels toe te voegen aan het begin van elke sectie ( indien nodig ) naar het centrum van het blok op de onderste helft van de pagina .
10

Print de afgewerkte kaart door een document af te drukken op het papier , weer in te voeren het papier om ondersteboven op de blanco zijde af te drukken , en vervolgens afdrukken van de tweede pagina .
11

Vouw de aankondiging in de helft na de inkt droog is .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Het creëren van een Open Huis…
·Hoe kan ik invoegen One Word d…
·Hoe te Resume Formaten Test 
·Hoe maak je een Border invoege…
·Hoe maak je een frame in Word …
·Hoe maak je een Smiley Face Me…
·Hoe de Sum Formule invoegen in…
·Hoe vindt u & Highlight woorde…
·Hoe maak je veranderingen in e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF weergeven in een webpagina 
·Hoe je met tabbladen Kolommen in Word Cr…
·Hoe maak je een tekstballon animeren in …
·Dreamweaver Training Tutorial 
·MPEG - 4 Audio File Conversion 
·Excel Line Graph Tutorial 
·De verschillen in OLTP en OLAP 
·Problemen met Media Player Classic DVD 
·Hoe je DVD's kopiëren Met Lees Fouten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com