Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Wat is een VSO -apparaat ?
VSO apparaten zijn programma's van het Franse bedrijf VSO , die een verscheidenheid aan programma's voor het beheer en het kopiëren van digitale films en foto's verkoopt . VSO software wordt vergezeld door de Patin - Couffin Engine , een apparaat die verschijnt in Apparaatbeheer Verifier en andere programma's voor het toezicht op uw harde schijf . Soms, echter , een VSO -apparaat is een dekmantel voor schadelijke programma's . VSO

VSO
maakt video - gerelateerde software voor de consumentenmarkt . ConvertX , bijvoorbeeld , zet video's - AVI , DivX , WMS , YouTube - om dvd's . De Blu - ray -converter maakt van Blu - ray discs in AVI -bestanden , gewone dvd's of formaten die spelen op de Xbox of een iPad . Andere VSO software kunnen gebruikers digitale foto's om te zetten in geanimeerde diavoorstellingen branden CD's of DVD en download streaming video . Sommige VSO software is beschikbaar voor verkoop , maar het bedrijf maakt een aantal freeware beschikbaar .
Patin - Couffin

De Patin - Couffin Engine is VSO 's low - level access layer . Low - level toegang betekent dat de motor direct drijft de hardware die VSO software behoeften - de cd-of dvd-station en branders , bijvoorbeeld - in plaats van het verzenden van commando's via andere software lagen . De PC Engine moet downloaden en installeren samen met de rest van alle programma's die je koopt van VSO . Zodra Patin - Couffin op uw systeem is geïnstalleerd , kunt u helaas vinden dat aangegeven in het apparaat Verifier als pcouffin.sys .
Malware

, pcouffin . sys wordt ook gebruikt door hackers als dekmantel om malware te vermommen - virussen of spy programma's gedownload op uw computer . Microsoft stelt dat je hoede moet zijn als je pcouffin in beide c vinden : \\ windows of c : \\ map windows \\ system32 . Standaard wordt de motor verondersteld te landen in C : \\ Program Files \\ Common Files . Als u vermoedt dat het misschien een virus , het uitvoeren van een security scan met antivirus- software om uw systeem te controleren op mogelijke malware .
Fouten

Als Patin - Couffin ontwikkelt fouten , uw systeem kan niet meer lopen van de VSO software . Het kan problemen veroorzaken voor de rest van je systeem , ook vertragen de prestaties van uw computer en het eten van harde - schijfruimte. Symptomen van een Patin - Couffin error onder constante foutmeldingen , willekeurig systeem crashes , trage start en overbelaste CPU-gebruik . Geavanceerde PC Tweaker ter CheeseSoft software firma biedt instructies voor het handmatig oplossen van het probleem . alsmede downloadbare software voor het herstellen van Patin - Couffin . Neuber Software en Windows -updates Online bieden ook helpen met defecte PC Engines .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te testen DVD - R Media 
·Hoe uw eigen M4 Maak 
·Hoe maak je een film met behul…
·Wat Is de AVC codec ? 
·Hoe kan ik MP4 bestanden af ​​…
·Hoe te ConvertX gebruiken om d…
·Video Effects in Ulead 
·Wat doen Video TS en audio TS …
·M4V naar WMV Video Converter 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Toepassingen voor handheld computers in …
·Kaspersky Removal 
·Hoe te Voice converteren naar een tekst …
·Hoe je QuickTime bestanden aan elkaar te…
·Hoe je JPEG 's 
·Hoe te Proeflezen symbolen toevoegen aan…
·De Life Cycle van de ITSM Enterprise Sys…
·Hoe te Analoge video opnemen op een comp…
·Hoe kan ik een boek Cover verdienen met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com