Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Toepassingen voor handheld computers in het onderwijs
Handheld apparaten geven toegang tot technologie, zonder het zwaar materieel van een laptop . Zeer draagbare handhelds zijn goedkoper dan laptops , en scholen mengen desktop , laptop en handheld toepassingen aan een verscheidenheid van behoeften te voldoen . Handhelds zijn niet beperkt tot het voldoen aan behoeften van de studenten , ze hebben ook meerdere toepassingen voor beheerders en docenten . Administratieve

Administrators
gebruikt handhelds voor het bijhouden zoals aanwezigheid en plannen evenals het hebben van toegang tot student demografische informatie en oudercontacten . Een handheld helpt u een lijst bijhouden van uw belangrijke contacten , het organiseren van uw literatuurlijsten , opzoeken van technische informatie over probleemoplossing , houden noodprocedures en checklists toegankelijk en blijf op de hoogte van educatieve evenementen en nieuws .
Samenwerking < br >

Samenwerking
is belangrijk in het onderwijs en handhelds hulp iedereen in contact te blijven met e-mails , instant messages , groep schema's , vergaderingen , presentaties en contactinformatie klasse . Handhelds kunnen leraren in contact te blijven met leerlingen en ouders met opdracht informatie en het verkrijgen van ouders ' sign- offs . Docenten kunnen een samenwerkingsproject beheren zoals het hebben leerlingen maken een foto-album , met de klas hun eigen mobiele pagina om informatie met andere klassen of de gemeenschap te delen , het maken van een database van de belangrijkste inhoud en concepten die ze hebben geleerd in de klas of deel te nemen een collaboratieve simulatie zoals het uitvoeren van een beurs simulatie .
Leren

Handhelds
zijn nuttige hulpmiddelen in de klas . De mogelijkheid voor een student om samen te werken en sluit in de klas kan het leren . Leraren gebruiken handhelds in klaslokalen voor het maken van spreadsheets , afbeeldingen tekenen , samenvatten een hoofdstuk door het creëren van een concept map , het lezen van ebooks en oplossen van wiskundige vergelijkingen . Leerkrachten kunnen ook geven leerlingen stap-voor - stap instructies of visuele plannen voor projecten , creëren fitness verslagen , hebben studenten een dagboek , leren lezen en schrijven Japanse karakters , kijk naar referentie- schema's op delen van het menselijk lichaam en de toegang schrijven prompts en bewerken van checklists . Muziek studenten kunnen studeren en componeren van muziek . Studenten van alle leeftijden kunnen ook toegang tot games, zoals een vocabulaire woordspel .
Resources

Een handheld legt een hele wereld van bronnen binnen handbereik van een student . Leerlingen kunnen woorden opzoeken in een woordenboek of thesaurus , gebruik een rekenmachine , toegang tot de gegevens grafieken , oefenen met flashcards , luister naar historische toespraken , oefenen hun tafels van vermenigvuldiging , toegang tot het periodiek systeem , toegang tot de nieuwste actualiteit en te bekijken en te gebruiken kaarten . < br >
Field Trips

de handheld kunnen de studenten ' leerervaring op een excursie te verbeteren . Er zijn gegevens probes die gegevens over temperatuur, licht , spanning en pH kunnen verzamelen . Laat uw leerlingen vinden locaties met een GPS , registreren hun waarnemingen , neem gesproken notities , digitale foto's nemen voor de documentatie en het verzamelen en analyseren van gegevens over milieukwesties .
Medisch

medische studenten gebruiken handhelds voor het bijhouden van de patiënt en documentatie en toegang tot schoolboeken , medicijnen referenties , en medische calculators .

Previous: Next:
  educatieve Software
·Hoe je inspiratie gebruiken vo…
·Tycoon Games voor Kids 
·Gebruik van twee factoren ANOV…
·Hoe te Graph gebruiken MATLAB 
·Hoe maak je een SMART Board In…
·Eenvoudige manier om te leren …
·Hoe te gebruiken Echo360 in Bl…
·MATLAB Eisen 
·Text-to - Speech technologie v…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe maak je een kleurrijke nieuwsbrief i…
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe kan ik een vriend uitnodigen om Star…
·Wat is de extensie Bmd ? 
·Waarom is mijn tekst documenten wijzigen…
·Hoe uw eigen Tickets ontwerp voor een di…
·Hoe maak je een Dreambox Van een compute…
·QuickBooks Pro Tutorial 
·Hoe maak je een Gradient naar een bestan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com