Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> SQL Server >> Content
SQL Server Vs . Oracle Data Types
Bij het ontwerpen en definiëren van tabellen in databases , is het belangrijk om uit te vinden het gegevenstype voor elke kolom in de data tabellen . Een gegevenstype is een eigenschap die het type gegevens een object kunnen behouden definieert : integer , koord , data en tijd , enz. Er zijn in principe drie hoofdtypen : tekst, getallen en datum /tijd . De datatypes zijn verschillend , afhankelijk van het databasebeheersysteem ( DBMS ) , verschillende soorten waaronder SQL Server , Oracle en MySQL . SQL Server Data Types

SQL Server biedt een overzicht van het systeem data types die kunnen worden gebruikt om verschillende soorten gegevens definiëren in SQL Server . SQL Server data types zijn samengesteld uit touw , binair , nummer , datum en andere soorten , zoals sql_variant , xml en cursor . Een gebruiker is ook in staat om zijn eigen data types te definiëren in Transact - SQL of Microsoft . NET framework . Echter, zijn deze door de gebruiker gedefinieerde data types op basis van het bestaande systeem data types . Gebruiker gedefinieerde typen krijgen hun kenmerken van de methoden van een klasse , die de gebruiker bouwt binnen de programmeertalen ondersteund door de . NET framework .
Oracle Data Types

elke waarde gemanipuleerd door een Oracle -database beschikt over een data type. Het gegevenstype van een waarde koppelt een selectie van attributen om de waarde . Deze eigenschappen onderscheiden de waarde een gegevenstype van de anderen . Oracle behandelt bepaalde soorten gegevens op een aparte manier . Zo kan men de waarden van gegevenstype NUMBER waarden van RAW data type toevoegen , maar niet . Wanneer men bouwt een tabel of een cluster , moet men datatypes toe voor al haar columns . In Oracle , de argumenten van een procedure of opgeslagen functie moeten ook worden toegewezen typen data . De data types geef het domein van waarden die elke kolom kunnen behouden of elk argument kan bezitten . Elke waarde dienovereenkomstig gepositioneerd in een kolom neemt het gegevenstype van de kolom . Oracle biedt ingebouwde datatypes en door de gebruiker gedefinieerde typen . Ingebouwde typen data zijn VARCHAR2 , AANTAL , FLOAT , LONG , DATE , RAW , CHAR enzovoort.
Bijpassende Data Types tussen SQL Server en Oracle

de meerderheid van de Oracle data types en SQL Server data types match , maar niet de data types in deze twee database management systemen niet exact overeenkomen . Daarom data type conversie nodig is tijdens het overbrengen van gegevens tussen deze twee DBMS . De bijpassende data types omvatten categorieën zoals BFILE in Oracle versus VARBINARY in SQL Server , en evenzo INT matching met numerieke . Bepaalde gegevenstypen in Oracle worden niet ondersteund in SQL Server , en bij ondersteunde gegevenstypen kunnen de kolommen in dit soort niet worden gerepliceerd . Deze data types moeten worden omgezet in de ondersteunde gegevenstypen in SQL Server .

Previous: Next:
  SQL Server
·Hoe SQL Server 2008 MDF Files …
·SQL Server 2008 Kenmerken Verg…
·Hoe om te trainen voor Microso…
·Hoe SQL Server Management Stud…
·Hoe SQL Server Express install…
·Hoe te voorloopnullen toe in S…
·Hoe te XML importeren in SQL S…
·Hoe kan ik een gebruiker voor …
·Verbinding maken met Oracle Va…
  Related Articles
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Hoe maak je een SQL- commando van een Wo…
Hoe maak je Stuur een fax naar een vreem…
  Software Articles
·Hoe te Adresetiketten Met Microsoft Work…
·Hoe je de videoclip bestanden convertere…
·Hoe maak je een Worm virus te verwijdere…
·Hoe kan ik mijn PDF-documenten bewerken …
·How - To downloaden en installeren van d…
·Hoe te Roterende Foto's Maak in Drupal 
·Hoe je het Spaans Accenten in Photoshop …
·Hoe om te verwijzen Vraagprijs op AmiBro…
·Hoe maak je een PDF-bestand te zetten in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com