Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Wat zijn de kenmerken van Spreadsheets ?
Wanneer spreadsheet software voor het eerst beschikbaar voor computers in de vroege jaren 1980 werd , werd het bekend als een " killer application " omdat mensen begonnen om computers te kopen gewoon zo dat ze kunnen werken met spreadsheets . Vandaag , spreadsheet-software is bijna een verplicht onderdeel van een collectie van office software , en het blijft zo handig nu zoals het was in het begin . Visual Design

meeste mensen verwerken gegevens het gemakkelijkst als het visueel wordt gepresenteerd , in plaats van simpelweg als een reeks hypothetische getallen in het achterhoofd bestaande . Spreadsheets toelaten om cijfers uit te leggen op een rooster , berekenen en manipuleren ze visueel . Vaak kan dit leiden tot u de mogelijkheid om de informatie sneller te verwerken . Op een spreadsheet , kan je ook merken fouten of omissies die je anders niet zou hebben .
Automatische Berekeningen

Spreadsheet software
geeft u de mogelijkheid om wiskundige formules , variërend van voer eenvoudige rekenkunde om complexe statistieken . Dit wordt gedaan op een eenvoudige en intuïtieve manier , om een berekening met twee verschillende cellen op het werkblad uit te voeren , klikt u op een cel , druk op een toets voor een wiskundige operator , zoals de " + " teken en klik op de tweede cel . Dit is vaak een veel snellere manier om berekeningen met uw gegevens uit te voeren dan een rekenmachine zou zijn .
Dynamische Updates

Naast de standaard methode voor het invoeren gegevens in een spreadsheet - typen getallen in cellen - kunt u ook een cel creëren met een waarde gegenereerd dynamisch op basis van andere cellen . Bijvoorbeeld , zou een cel de nettowinst weer te geven op de verkoop van een item door het combineren van een waarde in een cel met een bepaald percentage . Omdat de waarde die in de cel is gebaseerd op de waarden in twee andere cellen , de cel dynamisch wordt bijgewerkt bij verandering een van de genoemde cellen . Dit stelt u in staat om verschillende scenario's te testen door het veranderen van de kostprijs van een item , of het percentage van de winst . Elke keer dat je de waarde van een cel te baseren op de waarde van andere cellen , de waarde van een cel wordt automatisch bijgewerkt wanneer de ander is veranderd .
Data-analyse

Spreadsheet
software geeft u de mogelijkheid om uw gegevens te analyseren in andere dan alleen kijken naar netten en lijnen manieren. De meeste spreadsheet- software kan automatisch grafieken en diagrammen te maken van uw gegevens , zodat u verschillende manieren van het vergelijken en analyseren van informatie . Deze visuele representaties kunnen ook worden geprint en gemaild , of geëxporteerd naar diavoorstellingen voor presentaties .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe de Speaking werkbalk in Of…
·Kenmerken van Spreadsheets 
·Pivot Table Tips 
·Hoe te kopiëren , plakken en …
·Hoe kan ik Excel de functie GE…
·Hoe kan ik een adresboek op ee…
·Hoe naar kolommen converteren …
·Hoe te gebruiken Spreadsheets …
·Hoe maak je een grafiek histog…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Adobe Photoshop Elements Gelaagdheid Tut…
·Hoe een Paragraaf Border in MS Word Prob…
·Hoe te creëren en afdrukken Cards Onlin…
·Hoe doet u mee Two Windows Media Player …
·Hoe maak je een Microsoft PowerPoint-pre…
·Hoe maak Getallen in Excel Niet Vereenvo…
·Hoe te Tegel Print Met Adobe InDesign 
·Hoe PDF-bestanden converteren naar Word …
·Tutorial voor VBA- berekeningen in Excel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com