Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Tutorial voor VBA- berekeningen in Excel
Visual Basic for Applications ( VBA ) is een programmeertaal Microsoft ontwikkeld om gebruikers te helpen automatiseren van toepassingen zoals Excel . Met behulp van VBA om een set van instructies opnemen voor een taak uitvoeren kunt u Excel aanpassen om beter voor je werken . Een gebied waar veel gebruikers vinden VBA berekeningen bruikbaar is in het maken van aangepaste functies . Terwijl Excel bevat vooraf gedefinieerde functies om u te helpen bij het ​​maken van formules , kan VBA berekeningen in Excel maakt het maken van formules eenvoudiger . Het is een goed idee om te werken door middel van een tutorial voor VBA- berekeningen in Excel voor het maken van uw eigen aangepaste functies . Aan de slag

Een aangepaste , door de gebruiker gedefinieerde functie is een functie die u maakt met behulp van VBA . Bij het maken van een aangepaste functie , kunt u ervoor kiezen om het te specifiek voor een enkele werkmap maken of plaats deze als een add -in voor het beschikbaar voor gebruik in een Excel-spreadsheet kunt creëren.

Maak de gebruiker gedefinieerde functie macro's dat gebruik VBA berekeningen uit het menu "Extra " in Excel 2003 of eerdere edities van en naar het tabblad " Developer " in Excel 2007 of , als alternatief , selecteer " Alt + F11 " om een VBA -module te openen voor elke Excel- editie .

met een VBA- module te openen , creëren van een kader voor uw berekeningen op naam van uw functie door het intikken van de woorden ' Function ( functie naam ) " en vervolgens op " Enter . " de editor zal een set haakjes ( toevoegen ) te voltooien de eerste regel en voeg de eindigende lijn , "End Function , " voor de functie . Het kader wordt als volgt weergegeven:

Function Name
( ) ... End Function
toevoegen Argumenten

Bepaal de formule die u nodig hebt om de berekening uit te voeren . Bijvoorbeeld , als je een functie om het verbruik te berekenen in mijlen per gallon schrijven waren , zou de formule zijn :

MPG
= ( huidige kilometerstand - kilometerstand eindelijk vulling ) /liter brandstof

argumenten , of de parameters van de functie nodig heeft om de berekening uit te voeren , gaan tussen de haakjes ( ) in de eerste regel van de functie . Aparte argumenten met een komma , en profiteren de eerste letter van elk woord van de individuele argumenten . In het bovenstaande voorbeeld , zou aanvaardbaar argumenten zijn StartMiles ( mijlen eindelijk vulling ) , EndMiles ( huidige mijlen ) , en Gallon ( liter brandstof ) , de argumenten zal verschijnen als volgt :

Functie MPG
( EndMiles , StartMiles , Gallons ) op

Als u een gegevenstype voor het argument parameters toe te voegen , dat kan, maar Excel vereist u niet om dit te doen . Als u ervoor kiest om een ​​data type aan argument parameters , typt u de naam van de parameter , en typ het woord " als " naar een datatype keuzelijst weer te geven waar u kunt kiezen voor het type gegevens , zoals " Integer " of "Double . "Als je ervoor kiest om de parameters van een data type wordt weergegeven, heeft argumenten als volgt weergegeven:

Functie MPG
- ( EndMiles As Integer , StartMiles als Geheel , Gallon zoals Single )

berekeningen

Include VBA berekeningen in het lichaam van de aangepaste functie , tussen het argument lijn en de "End Function " lijn . Bijvoorbeeld , zou de berekening voor de mijl per gallon worden weergegeven als :

Functie MPG
( EndMiles , StartMiles , Gallon ) MPG = ( EndMiles - StartMiles ) /GallonsEnd Functie
Gebruik de functie

Wanneer u klaar bent met het schrijven van de aangepaste functie , klikt u op " Close" om terug te keren naar de Excel interface. Klik vervolgens in de cel waar u de berekende waarde VBA plaatst en open het venster " Functie invoegen " .

Om het venster " Functie invoegen " geopend van Excel 2003 of eerder , opent u het venster " Functie invoegen " van het " Functie invoegen " op het tabblad "Invoegen " , voor Excel 2007 , klikt u op de "Insert Function ' knop van het tabblad " Formules " . Klik op de "Categorie " drop - down box , selecteert u " User Defined " en selecteer vervolgens de functie die u hebt gemaakt . Klik op de "Categorie " drop - down box , selecteert u " User Defined " en selecteer vervolgens de functie die u hebt gemaakt . Om de berekening te voegen in het Excel-werkblad , typt argumentwaarden , en klik op ' OK '.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Microsoft Excel-grafiek Tutori…
·Hoe maak je een query Van een …
·Hoe maak je een Excel 2007 Gra…
·Hoe toevoegen of verwijderen v…
·Hoe maak je Datatype een Micro…
·Microsoft Excel : Hoe te verwi…
·Hoe maak je een draaitabel inv…
·Hoe te printen Lines verwijder…
·Hoe te duplicaten die zijn hoo…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Legal & Veiligheidsaspecten Met Software…
·Hoe te Letterbeelden in Word wijzigen 
·Hoe maak je een handtekening voor Word 2…
·Hoe hebben verschillende Headers op elke…
·Hoe te onderstrepen van tekst in PowerPo…
·WordPerfect 12 Tutorial 
·Hoe uw eigen Tickets ontwerp voor een di…
·Hoe te Pinnacle 10 installeren 
·Wat betekent ISO Mean in Printing ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com