Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat betekent ISO Mean in Printing ?
De Geneval , Zwitserland gevestigde International Organization for Standardization stelt normen voor een breed assortiment en bedrijven en industrieën , waaronder printers en de commerciële grafische industrie . Omdat de afkorting verschillend in elk van de talen van de 162 landen zou zijn , de organisatie gestandaardiseerd zijn eigen afkorting als ISO , afgeleid van het Griekse woord " ISO's ", wat betekent gelijk . ISO gevolgd meestal door een aantal identificeert een specifieke norm door de organisatie geaccepteerd . Gelijke Resultaten

afdrukken , volgens ISO -normen geeft een betrouwbaar resultaat voor de snelheid van de pagina's opgeleverd door een desktopprinter , kleurweergave wanneer een computer bestand wordt verzonden naar een commerciële printer voor het printen en zelfs de kwaliteit papier dat wordt gebruikt voor het afdrukken . In essentie , de normen wanneer beoefend verzeker je krijgt wat je verwacht .
Desktop Printer Opbrengsten

De ISO nieuwe normen in 2006 naar pagina opbrengsten te meten voor inkt en kleur toner . Bedrijven volgen die normen rapporteren de hoeveelheid pagina's van een specifiek model van de printer en de cartridge zal produceren op basis van testpagina's door de ISO goedgekeurde . Een suite van testpagina's wordt gebruikt voor het testen " cartridge pagina opbrengst " van documenten met gemengde kleuren afbeeldingen en tekst , terwijl een tweede reeks testen cartridge pagina opbrengst van de overwegend zwarte tekstdocumenten . De testresultaten een middel voor het vergelijken van printers waarbij dezelfde bladen onder testomstandigheden die door een derde partij . De resultaten worden gepubliceerd op de verpakking printer in de vorm " ISO 15 ppm " tot 15 pagina's per minuut met behulp van de ISO-testpagina's betekenen . Elke - dag resultaten , echter , zal variëren afhankelijk van hoeveel tekst en afbeeldingen worden op de afgedrukte pagina's .
Commerciële kleurendruk

De kleur die u op uw scherm mogelijk niet overeen met de kleur die je ziet geproduceerd door uw desktop printer , en mogelijk niet overeen met de kleur geproduceerd wanneer hetzelfde bestand wordt uitgevoerd door een commerciële drukker , tenzij uw ontwerp programma maakt gebruik van gestandaardiseerde kleurprofielen en de printer test haar druk te conformeren aan de normen ISO . De ISO specificeert de kleur en transparantie te worden vervaardigd via een proces kleuren inktset als commercieel onder vastgestelde voorwaarden afgedrukt . De drukker kan de druk aan indien nodig de ISO normen . Het is niet alleen dat rood is rood , maar dat de kleur die door de vermenging van cyaan , magenta , geel en zwarte inkt overeenkomt met de golflengte van het licht in uw ontwerp -programma . PDF /X , een instelling te vinden in het ontwerp -programma voor het bereiden van een PDF-bestand voor commerciële drukkerijen , is een ISO-standaard voor het uitwisselen van grafische inhoud die variabelen in het lettertype, de kleur en de vangst die leiden tot afdrukproblemen elimineert .
< Br > Paper
Assurances

De ISO certificeert papierfabrieken aan papier die speciale behoeften in het bedrukken voldoet produceren . IOS 9706 , bijvoorbeeld , is de internationale standaard die een andere kwaliteit van het papier voor het archiveren garandeert . Papier geaccrediteerd onder deze norm handhaaft zijn goede staat voor vele jaren , die nodig zijn voor het afdrukken van financiële , juridische en andere belangrijke documenten . ISO 14001 identificeert papier geproduceerd in fabrieken gecertificeerd aan strenge milieu- richtlijnen voldoen .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik een EPS Document co…
·Hoe print ik mijn eigen CD eti…
·Wat is het doel van Bloeden in…
·Hoe te WordPerfect downloaden 
·Hoe te Postscript lettertypen …
·Hoe om uw eigen Drumline Music…
·Hoe maak je een Check Box Veld…
·Hoe je problemen op te lossen …
·Hoe maak je een voettekst toev…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te MAV converteren 
·Hoe kan ik een SRT -bestand branden op e…
·Hoe kan ik Rip DVD -bestanden naar AVI ?…
·Problemen met geluid opnemen met PowerPo…
·Hoe maak je een bestandsextensie te vind…
·Hoe een ISO schrijven naar een cd 
·How to Get Rid van Glare in Adobe Photos…
·Hoe te Audio toevoegen in PowerPoint 200…
·Hoe verander ik de Remote Desktop Connec…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com