Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Excel-grafiek Tutorial
Microsoft Excel staat bekend om zijn vermogen om kleurrijke , demonstratieve grafieken creëren . Er zijn een paar verschillende manieren om grafieken te maken in Excel , afhankelijk van welke versie u gebruikt . Het maakt niet uit welke versie je hebt , is het echter eenvoudig om vele soorten grafieken in Excel te maken . U kunt hen ook aanpassen , veranderen van het type diagram of de grafiek bewegen met een paar simpele muisklikken. Tutorial over het maken van een Excel-grafiek

U kunt eenvoudig een grafiek in Excel met behulp van de gegevens in een werkblad . Selecteer eerst de gegevens waarvan u de grafiek wilt maken .

Als u Excel 2007 , gaat u naar het tabblad "Invoegen " . In de groep ' Grafieken ' , klikt u op het type diagram dat u wilt maken zoals een staafdiagram of taartdiagram . Selecteer een diagram subtype uit de galerij die opent . Een nieuwe grafiek verschijnt in het huidige werkblad .

Als u gebruik maakt van Excel 2003 , selecteert u de gegevens op het werkblad van waaruit u een grafiek te maken . Klik op de " Wizard Grafieken " knop op de " Standard" werkbalk . Selecteer het type diagram dat u wilt maken en klik vervolgens op een subtype . Klik op " Finish " en een nieuwe kaart zal openen op het huidige werkblad .

In elke versie van Excel , kunt u ook een grafiek met behulp van een sneltoets te maken . Selecteer de gegevens waarvan u een grafiek te maken en druk op de F11-toets aan de bovenkant van het toetsenbord van de computer . Excel zal een nieuwe kaart op een ander tabblad van de werkmap wilt maken , met behulp van de standaard grafiektype .
Tutorial op wijzigen van een Excel-grafiek Type

Om het diagramtype wijzigen van een bestaande grafiek in Excel 2007 , klikt u op het grafiekgebied om het te selecteren . Ga naar het tabblad " Ontwerp" en klik op " Grafiektype wijzigen . " Klik op het type diagram dat u wilt gebruiken in plaats van het huidige diagramtype , en selecteer vervolgens een subtype om de wijziging toe te passen .

In Excel 2003 , klik met de rechtermuisknop op het grafiekgebied en selecteer " Grafiektype . " Selecteer een diagramtype en subtype van het venster ' Grafiek Type " . Klik op de knop ' OK' om deze wijzigingen toe te passen .
Tutorial op Verplaatsen van een Excel-grafiek

U kunt een grafiek naar een andere locatie in dezelfde verplaatsen werkblad of naar een ander werkblad in dezelfde werkmap . Als u de grafiek naar een andere locatie op het huidige werkblad te verplaatsen , klikt u op het diagram om het te selecteren en sleep het naar de gewenste locatie op het werkblad .

Als u de grafiek naar een ander werkblad in het bewegen werkmap in Excel 2007 , gaat u naar het tabblad " Ontwerp" en klik op " Grafiek verplaatsen . " In Excel 2003 , met de rechtermuisknop op het grafiekgebied en selecteer " Location . "

Kies of u de grafiek op een nieuw werkblad wilt , of kies ' Object in ' en selecteer een bestaand werkblad . Klik op " OK " om de wijzigingen toe te passen en te verplaatsen van de grafiek .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een Excel- lijst In…
·Hoe maak je een grafiek in Mic…
·Hoe te tekenen en Label Delen …
·Hoe maak je een cumulatieve fr…
·Hoe te Formules Vermenigvuldig…
·Hoe maak Alle lettertypen hoof…
·Hoe de celverwijzingen Dat Mak…
·Hoe maak je een werkmap maken …
·Hoe de Procentuele verandering…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van de microfoon voor D…
·Mafia PC Games 
·Hoe maak je een PC en Mac Remote Desktop…
·Hoe maak je een PST- bestand converteren…
·De beste manieren om te converteren MKV …
·Wat is een . P7S ​​bestand? 
·Hoe maak je een Web Server Met behulp va…
·Hoe je DJ Mixtapes maken in Audacity 
·Hoe te Geavanceerde Grafieken maken in E…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com