Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel VBA Controle Tutorial
Microsoft Excel vaardigheden zijn sterk verbeterd door het gebruik van Visual Basic- script, dat je op maat Excel's standaard gereedschap verhuurt aan de specifieke behoeften van uw project . Met behulp van aangepaste gebruiker formulieren , met controles om gebruikersinvoer te ontvangen , geeft u volledige controle over de user - invoer Excel-gegevens . Het invoeren van het volgende programma zal laten zien hoe je meerdere Visual Basic controls.Start gebruiken het project door het openen van Excel en het invoeren van de Visual Basic IDE ( Integrated Development Environment ) . Voer de IDE met alt - F11 . Plaats de Controles

ontwerper venster van de IDE 's ( Beeld> Object ) , slepen en neerzetten controles uit de toolbox op een gebruikersvriendelijke vorm als volgt :

Plaats
a Frame controle op het formulier . In het venster Eigenschappen , wijzigt haar titel aan " Burgerlijke Staat . " Met het frame controle nog steeds geselecteerd , sleept twee keuzerondjes binnen het frame controle. Sleep twee labels in het frame , elk aan de linkerkant van een optie -knop . Geven de etiketten de bijschriften " Getrouwd , " en " Single ".

Sleep een keuzelijst onder het frame en de optie knoppen . Sleep een label , die automatisch moeten worden genoemd Label3 , onder de keuzelijst . Enter " Antwoord op geheime vraag , " voor zijn titel . Aan de rechterkant van Label3 een tekstvak slepen . Onder het tekstvak sleep een knop en geef het de titel 'Verzenden'. Tenslotte sleept een etiket dat moet worden genoemd Label4 , rechts van het frame control . Maakt haar bijschrift leeg .

De acties die je net hebt genomen creëerde een typische vorm die gegevens van een potentiële nieuwe klant verzamelt . Je zult nu gebruik van Visual Basic om de gegevens van de klant van de controles over te dragen naar een Excel-werkblad .
Creëren code voor de Vorm

Dubbelklik op het formulier om het in te voeren code -venster , en selecteer deze items uit de twee keuzelijsten boven in het venster code : UserForm en initialiseren . De IDE zal een blanco Initialize sub creëren . Binnen dat sub , voer deze code , die de keuzelijst vult als het programma start :

ListBox1.List
= Array ( "Wat is je favoriete film " , " ? In welke stad ben je geboren " , " Wat is het geluid van een klappende hand ? ' ) op Twitter

Zoals je deed voor de gebruiker formulier Initialize subroutine , maak leeg subroutines voor de optie knoppen ' Click events , met behulp van drop- down boxen van de code venster . In de Click gebeurtenissen van zowel OptionButton1 en 2 , voer de volgende code : " huwelijkse . " Dat is de naam van een functie zul je nu schrijven :

In een leeg gedeelte van het venster code , maakt de echtelijke functie :

Private Sub
echtelijke ( ) ' Welke knop is geselecteerd Wanneer ? OptionButton1.Value = True ThenLabel4.Caption = " getrouwd " ElseLabel4.Caption = " single" End If End Sub


Transfer
het formulier gegevens naar het werkblad < br >

Maak de lege subroutine voor de opdracht knop Click event met drop-down menu van de code venster en voer dit in die subroutine :

Range
( " a1 " ) = Label4.CaptionRange ( " b1 " ) = ListBox1.ValueRange ( " c1 " ) = TextBox1.Value

Deze code brengt het formulier gegevens naar het werkblad .

Voer het laatste stukje van de code , een nieuwe subroutine die geeft uw formulier :

Public Sub showForm
( ) UserForm1.Show

End Sub

Terug
naar Excel ( Alt - F11 ) en uitvoeren van uw macro (ontwikkelaar > macro's , showForm ) . Voer de gegevens in de vorm , druk op de knop , en kijk naar het werkblad te ontvangen waarden van het formulier.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te wachtwoord beveiligen e…
·Hoe maak ik de tabbladen zien …
·Hoe maak je een budget met Exc…
·Hoe kan ik een afbeelding in d…
·Hoe te Formules in Excel tonen…
·Het doel van Microsoft Excel 
·Hoe je Time & Overwerk bereken…
·Hoe Rank Zonder dupliceren in …
·Hoe je Inventory Track in Exce…
  Related Articles
Hoe te Voetnoot Plaatsing in Word Bedien…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe kan ik een Excel 2007- bestand conve…
Hoe kan ik een Word- Label document conv…
  Software Articles
·De compatibiliteit van Windows XP en Off…
·Hoe een PDF importeren in Excel 2007 
·Hoe maak je een Java Virtual Machine Upg…
·Webpagina's converteren naar PDF- docume…
·Hoe de Axis wijzigen op Excel 2007 
·Wat is het verschil tussen Dreamweaver e…
·Hoe kan ik Download een gratis Studio op…
·Verschillende delen van WordPad voor Win…
·Hoe te Paint maken op nummer Beeld effec…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com