Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe doet u mee Two Windows Media Player Clips
De WMV- formaat wordt gebruikt voor digitale video- bestanden die zijn gecodeerd te streamen via Microsoft 's Windows Media Player . Een paar WMV bestanden eenvoudig kunnen worden gecombineerd om stroom in een video . AoA Video Joiner , Free Video Joiner en Ultra Video Joiner zijn alle digitale video- toepassingen die kunnen worden gebruikt om deze taak te volbrengen . Beide AoA Video Joiner en Free Video Joiner zijn freeware , terwijl Ultra Video Joiner is een commercieel programma dat kan worden gebruikt voor het gratis gedurende een beperkte proefperiode . Instructies
AoA Video Joiner
1

Run AoA Video Joiner . Klik op het pictogram ' Add Task " en een programmeer- venster verschijnt . Klik op het pictogram " Add Files " en blader naar het WMV-bestanden in het keuzevenster bestand . Selecteer de items en klik op de knop "Open " om ze te laden in het programma .

Re -order het WMV-bestanden 2 in een gewenste volgorde. Schik de clip lijst door een afzonderlijk item te selecteren en op de pijlen omhoog en omlaag .
3

Pas coderen parameters in de sectie "Output Setting " . Klik op de " Save " icoon te benoemen en te richten op een opslaglocatie voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden . Klik op ' Gereed '.
4

Klik op de knop 'Start' om de video te coderen met de samengevoegde WMV-bestanden . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de video met de samengevoegde WMV-bestanden is beschikbaar in de beoogde besparing bestemming .
Free Video Joiner
5

Run Free Video Joiner . Klik op de knop " Add " en blader naar het WMV-bestanden in het keuzevenster bestand . Selecteer de items en klik op de knop "Open " om de clips te laden in het programma .
6

Klik op de knop "Selecteren" en richten een besparing bestemming voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden . Maak een selectie in de sectie "Output Format " , kiest WMV naar het inheemse formaat van de samengevoegde bestanden te behouden .
7

Klik op de knop " Join " om de video te coderen met de samengevoegde WMV-bestanden . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de video met de samengevoegde WMV-bestanden is beschikbaar in de beoogde besparing bestemming .
Ultra Video Joiner
8

Run Ultra Video Joiner . Klik op het pictogram " Add Files " en blader naar het WMV-bestanden in het keuzevenster bestand . Selecteer de items en klik op de knop "Open " om de clips te laden in het programma .

Re -order het WMV-bestanden 9 in een gewenste volgorde . Schik de clip lijst door een afzonderlijk item te selecteren en op de pijlen omhoog en omlaag .
10

Pas coderen parameters voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden . Programma van de video-output formaat , kwaliteit , codecs , beeldverhouding en framerate .
11

Klik op de " Join " icoon om de video te coderen met de samengevoegde WMV-bestanden . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media is verkrijgbaar in de standaard besparing bestemming . Klik op de knop " Open" om de bestandsmap op voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren WMV naar SV…
·Hoe maak je een submix creëre…
·Wat veroorzaakt bufferoverloop…
·De 2 stappen om een ​​film in …
·Hoe te converteren van 3GP2 
·Hoe Video importeren in Adobe …
·Hoe krijg ik VOB2MPG te stoppe…
·Hoe te IFO video bestanden naa…
·Hoe DVD converteren naar MP4 m…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe CD Artwork foto's krijgen 
·Hoe je META Tags in Joomla SEO 
·Hoe Skin in Photoshop verzachten 
·Wat is de extensie RMS ? 
·Hoe kan ik gegevens importeren uit meerd…
·Hoe te verwijderen Microsoft Office 2007…
·Hoe te wijzigen een Office Serienummer 
·Definitie van Input Format voor Drupal 6…
·Hoe corrupt Word-documenten ophalen op d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com