Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> software Licensing >> Content
Wat zijn ondertekende ActiveX- besturingselementen ?
ActiveX is een set van regels en protocollen die een programma hoe te functioneren vertellen . Het bevat specifieke informatie over de wijze waarop een aanvraag moet handelen en hoe het moet reageren op verschillende ingangen . De programmeur die een applicatie die ActiveX-besturingselementen kunnen hosten creëert zullen normaal installeert /embed ActiveX- besturingselementen binnen de applicatie . Wanneer de toepassing wordt geopend of uitgevoerd , wordt de gebruiker gewaarschuwd dat de applicatie wenst te ActiveX-besturingselementen uitvoeren . Het gebruik van ActiveX Controls

ActiveX- besturingselementen
zijn ontworpen om een toepassing binnen een webpagina te kunnen draaien in de browser . De gebruiker wordt gevraagd om de ' controls ' te downloaden voor het ActiveX software /applicatie , die vervolgens worden opgeslagen in het register van de computer . Als de webbrowser ontmoetingen een pagina met ingebouwde ActiveX , scant de " CLASSID " van de webpagina om te bepalen of het systeem al ActiveX-besturingselementen voor die toepassing geïnstalleerd . Als er geen ActiveX-besturingselementen voor de huidige webpagina , worden ActiveX-besturingselementen ingeschakeld en gedownload . Alle ActiveX-besturingselementen blijven in het register van de computer , tenzij ze handmatig door de gebruiker zijn verwijderd .
Malicious Software

ActiveX -codes zijn geschreven in VBScript en , in tegenstelling tot andere toepassingen zoals java , kunnen worden ontworpen met kwade bedoelingen . Wanneer een gebruiker een ActiveX- toepassing of code tegenkomt en wordt verzocht om het ActiveX-besturingselement te downloaden , een kwaadaardig programma , zoals een Trojaans paard of worm virus kan worden gedownload naar de computer , samen met het ActiveX-besturingselement . ActiveX controls worden opgeslagen in de computer registratiesysteem , een kwetsbaar gebied van de computer waarop het bijzonder moeilijk om virussen te verwijderen. Kwaadaardige software gedownload door onbetrouwbare ActiveX-besturingselementen kunnen Omdat kwaadaardige software kan eenvoudig worden uitgevoerd vanaf het register zonder medeweten van de gebruiker .
Ontwikkeling van de " Signature "

worden gedownload als een ActiveX- besturingselement ingeschakeld , Microsoft ontwikkelde de " ondertekend ActiveX-besturingselement . " Programmeurs nodig zijn om ActiveX-besturingselementen en ActiveX -toepassingen ondertekenen met een elektronische handtekening , die wordt gebruikt door de browser om de oorsprong en de veiligheid van de aanvraag te bevestigen. Indien de ondertekende ActiveX-besturingselement passeert beveiligingsprotocollen en wordt gecontroleerd door de browser , wordt de besturing automatisch gedownload , als het ActiveX-besturingselement is niet ondertekend , wordt de gebruiker gevraagd om "enable " of "disable " de controle op haar discretie
< . br >
ondertekende ActiveX controls

Niet alle niet-ondertekende ActiveX- besturingselementen bevatten schadelijke software . Echter , als de web browser de referenties niet kan controleren , krijgt de gebruiker de optie om de controle in staat stellen naar eigen inzicht . De browser eerste pogingen om "object veiligheid , " in staat stellen door te controleren of de geloofsbrieven en de elektronische handtekening en het controleren van de parameters van het ActiveX-besturingselement te zorgen dat ze stabiel zijn . De gebruiker krijgt dan de optie om onveilige ActiveX-besturingselementen die niet veiligheidscontroles niet voorbij of uit te schakelen , als de gebruiker het ActiveX-besturingselement uitschakelt , dan is de besturing is niet geladen op parameters en is niet scripted . Als de gebruiker de veiligheid object overschrijft en u het ActiveX-besturingselement , is de controle nodig om parameters , die alle scripts initialiseren . ActiveX- besturingselementen zijn nog steeds gedownload om het register bij het aanvaard door de gebruiker , en hoeft niet opnieuw te worden aanvaard .

Previous: Next:
  software Licensing
·Verschil tussen Retail & OEM S…
·Wat is softwarepiraterij ? 
·Software Piracy Informatie 
·Wat zijn ondertekende ActiveX-…
·Hoe te Bypass Windows Genuine …
·Microsoft Licensing FAQ 
·Hoe maak je een geldige Window…
·Hoe te Serial Keys Zoek op mij…
·Hoe kan ik Windows valideren 
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een Excel- spreadsheet gegev…
·Hoe kan ik een webcast op DVD opnemen 
·Hoe maak je een karakter zoeken in een s…
·Computer Eisen voor CAD 
·Hoe Vergelijk & Bestel Smartboard Decima…
·Hoe maak je een Adobe Reader Document co…
·Hoe je een AVI naar een H.263 convertere…
·Waarom Filter Keys Lock Up My Excel Scre…
·Hoe maak je een VirtualBox Machine Go Fu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com