Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Wat is MS PowerPoint ?
Microsoft Office PowerPoint is een presentatie -software die kan worden gebruikt door bedrijven , docenten , studenten of trainers voor het creëren van effectieve presentaties . Deze software is een onderdeel van de Microsoft Office suite, die andere populaire applicaties , zoals Microsoft Office Word , Excel , Access en Outlook bevat . De MS PowerPoint kan gezien worden als een technologische vooruitgang waardoor overhead projectoren , transparante dia's of whiteboards achterhaald . De software is ontworpen om te werken met zowel Windows als Mac OS X-besturingssystemen . Presentaties

PowerPoint-presentaties
zijn gemaakt van dia's die tekst , grafieken , spreadsheets , animaties en foto's kunnen hebben . De applicatie bevat aangepaste sjablonen voor verschillende soorten presentaties en kan worden gewijzigd . Echter, je bent ook in staat om te creëren , opslaan en hergebruiken uw eigen sjablonen als u niet kunt vinden een die past bij uw behoeften best .

U kunt verschillende sequenties overgang tussen dia's instellen op presentatie leuker te maken . Dia's verplaatsen , samen met een simpele klik van een muis of kan ook worden ingesteld om automatisch te veranderen .
PowerPoint in het onderwijs

Hoewel whiteboards en overheadprojectoren worden nog steeds veel gebruikt in onderwijs , PowerPoint maakt een veel leuker en efficiënt alternatief . Presentaties kunnen worden opgeslagen op een secundaire opslag apparaat in huis , zoals flash -geheugenkaarten , en vervolgens gebruikt in een klasse project door studenten . Docenten kunnen de software ook gebruiken bij de presentatie van een nieuw onderwerp aan een klas . Een handige functie van PowerPoint is dat je het op elk moment kan veranderen binnen enkele seconden , wat niet zo makkelijk met transparante dia's of rommelig whiteboards .
PowerPoint in Business

PowerPoint kan ook effectief gebruikt in een zakelijke omgeving . Of u nu nodig hebt om een presentatie te geven aan een cliënt , een nieuw product te introduceren aan uw medewerkers of voeren een training seminar , is er geen betere manier om dat te doen dan met behulp van deze presentatiesoftware . Vele zalen zijn nu uitgerust met een projector die een laptop kan gebruiken als invoerapparaat . Dit maakt het gemakkelijk om heen en weer te gaan tussen dia's als leden van het publiek vragen of u pauzeert om een bepaald onderwerp uit te leggen . Deze toepassing kan ook worden gebruikt met webcasts voor presentaties over de hele wereld .
PowerPoint en andere MS Office Suite Applications

Omdat PowerPoint is een onderdeel van Microsoft Office suite , het is gemakkelijk om zowel tekst als spreadsheets van Microsoft Word of Excel integreren in een dia . Het is zelfs mogelijk om een complexe grafiek in Excel maken en vervolgens importeren in PowerPoint . Deze compatibiliteit verder verbetert de effectiviteit van een presentatie , omdat je kunt plaatsen al uw materialen in slechts een bestand .
Conclusie

Microsoft Office PowerPoint 2007 kunnen zelfs gebruikers te creëren schema's samen ook al zijn ze op verschillende locaties . Het kan levend worden bereikt met behulp van Microsoft Groove 2007 , dat is een bijeenkomst werkruimte . Deze vooruitgang in de MS -technologie zorgt voor een veel efficiëntere en snellere manier om presentaties voor zaken of onderwijsinstellingen , gezien de huidige mondiale economie te creëren .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe PowerPoint 2007 convertere…
·Een PowerPoint Tutorial 
·Hoe te Voetnoot Referenties to…
·PowerPoint 2007 Afdrukopties 
·Hoe om SWF-bestanden afspelen …
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe te SmartArt Move Van Een P…
·Hoe de Persuasion Player impor…
·Problemen met Aangepaste anima…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
  Software Articles
·Interessante ideeën voor presentaties 
·Hoe te Multiply behulp van Word 
·Hoe maak je een Broken ZIP bestand te re…
·Hoe te Jagged Edges verwijderen in Photo…
·Verschil tussen EasyCatalog Vs . InCatal…
·Hoe kan ik een achtergrond verdienen met…
·Hoe post een status op Skype 
·Hoe stel ik een gemiddeld gebruik van Mi…
·Hoe stel ik een standaard PDF -viewer in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com